Aynı kitaplık muhabbetinden sola gidebilme alanım kısıtlı sandalye ile.

Evet ben de sonradan görseli büyütünce fark ettim. Masanın altı tamamen boş sanıyordum, meğer camdan tarafta kitaplık var mış.

Odanın masanın sağ tarafında kalan kısmında müsait yer var mı? Var ise oraya küçük sehpa tarzı bir şey yerleştirip kasayı onun üzerine alabilirsiniz isterseniz. Şu anki kurulumda ise en azından hoparlörleri birbirlerinden uzaklaştırma fikrini uygulamayı deneyebilirsiniz.

Evet ben de sonradan görseli büyütünce fark ettim. Masanın altı tamamen boş sanıyordum, meğer camdan tarafta kitaplık var mış.

Odanın masanın sağ tarafında kalan kısmında müsait yer var mı? Var ise oraya küçük sehpa tarzı bir şey yerleştirip kasayı onun üzerine alabilirsiniz isterseniz. Şu anki kurulumda ise en azından hoparlörleri birbirlerinden uzaklaştırma fikrini uygulamayı deneyebilirsiniz.
sağ tarafta da kitaplık var ama ittirilebilirim duruma göre. sepha birazcık kötü durabilir ama o tarz bişeye bakabilirim. hoparlör olayını aklıma yazdım. peki mousepad hakkında ne düşünüyorsunuz? wraith tarzı önerdi arkadaş ben ise klassegear gibi masayı komple kaplayan mousepad daha iyi durur düşüncesindeyim

Ya tamamen beyaz ya da tamamen siyah olsaymış iyi olur muş; böylesi aesthetic-artık türkçesi neyse- değil.

Ben olsam kasayı masanın altına alırdım. 90 cm düz siyah ya da mor renklerin baskın olduğu bir mouse pad alıp klavye mouseu üzerine koyabilirsiniz. Monitörü biraz ortayabilir, hoparlörleri monitör arkasına (sağlı sollu) koyabilirsiniz. Kulaklık için bir stand masada hoş durur. Yapay küçük bir bitkiyle masaya renk katabilirsiniz. Gayet minimal ve sade bir tasarım ortaya çıkar, hoş durur.

Sağ tarafta da kitaplık var ama ittirilebilirim duruma göre. Sehpa birazcık kötü durabilir ama o tarz bir şeye bakabilirim. Hoparlör olayını aklıma yazdım. Peki mousepad hakkında ne düşünüyorsunuz? Wraith tarzı önerdi arkadaş ben ise Klassegear gibi masayı komple kaplayan mousepad daha iyi durur düşüncesindeyim.

Şahsen ben görünüş olarak masayı kaplayanları daha çok seviyorum, klavyenin altını da kapatınca daha rahat buluyorum ama bu tür çevre ekipmanlarının kalite vb. konularında fazla bilgiye sahip değilim.

Ben olsam kasayı masanın altına alırdım. 90 cm düz siyah ya da mor renklerin baskın olduğu bir mouse pad alıp klavye fareyi üzerine koyabilirsiniz. Monitörü biraz ortayabilir, hoparlörleri monitör arkasına (sağlı sollu) koyabilirsiniz. Kulaklık için bir stant masada hoş durur. Yapay küçük bir bitkiyle masaya renk katabilirsiniz. Gayet minimal ve sade bir tasarım ortaya çıkar, hoş durur.

Bana da öyle geliyor.

Ben olsam kasayı masanın altına alırdım. 90 cm düz siyah ya da mor renklerin baskın olduğu bir mouse pad alıp klavye mouseu üzerine koyabilirsiniz. Monitörü biraz ortayabilir, hoparlörleri monitör arkasına (sağlı sollu) koyabilirsiniz. Kulaklık için bir stand masada hoş durur. Yapay küçük bir bitkiyle masaya renk katabilirsiniz. Gayet minimal ve sade bir tasarım ortaya çıkar, hoş durur.
kasayı alta taşıyamıyorum sağ altta kitaplık var sol alta taşırsam da alt taraf diğer tarafta kitaplık olduğundan çok daralıyor o öyle kaldı maalesef. stand olabilir teşekkür ederim. mousepad tavsiyeniz var mıdır? ayrıca mouse'u beyaz alacağım daha iyi durur diye düşündüm

Şahsen ben görünüş olarak masayı kaplayanları daha çok seviyorum, klavyenin altını da kapatınca daha rahat buluyorum ama bu tür çevre ekipmanlarının kalite vb. konularında fazla bilgiye sahip değilim.
sizce beyaz masa beyaz klavye beyaz mouse ile (mouse değişeceğim) ne renk mousepad gider?

kasayı alta taşıyamıyorum sağ altta kitaplık var sol alta taşırsam da alt taraf diğer tarafta kitaplık olduğundan çok daralıyor o öyle kaldı maalesef. stand olabilir teşekkür ederim. mousepad tavsiyeniz var mıdır? ayrıca mouse'u beyaz alacağım daha iyi durur diye düşündüm

sizce beyaz masa beyaz klavye beyaz mouse ile (mouse değişeceğim) ne renk mousepad gider?
O halde kasayı camı size bakacak şekilde köşeye yan koyabilirsiniz. Mouse beyaz güzel durur. Şöyle ki tüm ekipmanlarınızın beyaz olması masayı boğar. Bu beyazı aykırı renk bir mousepad ile kırmanız hoş olur. Ayrıca yeşil bir bitkiyi kesinlikle öneririm. Beyaz mouse klavye ve siyah mouse pad güzel durur.

O halde kasayı camı size bakacak şekilde köşeye yan koyabilirsiniz. Mouse beyaz güzel durur. Şöyle ki tüm ekipmanlarınızın beyaz olması masayı boğar. Bu beyazı aykırı renk bir mousepad ile kırmanız hoş olur. Ayrıca yeşil bir bitkiyi kesinlikle öneririm. Beyaz mouse klavye ve siyah mouse pad güzel durur.
hocam mouse'u siyahta alabilirim siz ne dersiniz? https://wraithesports.com/products/...spirit-of-aim-mousepad?variant=47478476275905 şöyle bir mousepadde olabilir sanki

Kalitesinden bağımsız ben daha çok şöyle bir şey öneririm:
https://amzn.eu/d/cb20VTh

Kendi masamdan örnek vermem gerekirse böyle duruyor. Siyah mouse pad öncesi Steelseries Destiny Edition kullanıyordum. RGB bir mousepad olduğu için o da hoş duruyor.

Dosya Ekleri

• 20251120_035857.webp
    20251120_035857.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 44