lexerotk

Başarılı
Geçen yazın başında Everest EFN-482 model bir fan almıştım, yazın en azından idare etmişti beni. Bu sene yine yaz başında kutusundan çıkardım ama 2 gün sonra bozuldu (fan yavaş dönüyor. Kendimce tamir etmeyi denedim ama kısa süre içinde yine bozuldu.). Zaten öyle fazla bir serinletme performansı yoktu. O yüzden başka bir fan alacağım. Kendi kullandığınız bir marka/model var mı? Mümkünse yarım metre uzaklıktan beni gerçek anlamda serinletmeye yetecek bir şey olsun. Bütçe konusunda bir sınırım yok ama 200-300 arası bir fiyat tercih ederim ama eğer ki iyi bir F/P ürün varsa bütçemi arttırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yazın başında Everest EFN-482 model bir fan almıştım, yazın en azından idare etmişti beni. Bu sene yine yaz başında kutusundan çıkardım ama 2 gün sonra bozuldu (fan yavaş dönüyor. Kendimce tamir etmeyi denedim ama kısa süre içinde yine bozuldu.). Zaten öyle fazla bir serinletme performansı yoktu. O yüzden başka bir fan alacağım. Kendi kullandığınız bir marka/model var mı? Mümkünse yarım metre uzaklıktan beni gerçek anlamda serinletmeye yetecek bir şey olsun. Bütçe konusunda bir sınırım yok ama 200-300 arası bir fiyat tercih ederim ama eğer ki iyi bir F/P ürün varsa bütçemi arttırabilirim.
İşte 200-300 TL arası bir bütçeye uygun, yarım metre uzaklıktan etkili bir serinletme sağlayabilecek bazı USB/şarjlı fan önerileri:

1. Xiaomi Mi Fan:
- Özellikler: 3 hız ayarı, hafif ve taşınabilir, sessiz çalışma.
- Fiyat: Genellikle 200-250 TL arasında.

2. Honeywell HT-900:
- Özellikler: İyi hava akışı, 3 hız ayarı, kompakt ve portatif yapı.
- Fiyat: 250-300 TL arasında.

3. Vornado ZIZO:
- Özellikler: Yüksek hava akışı, 2 hız ayarı, şık tasarım.
- Fiyat: Genellikle 300 TL civarında.

4. Taotronics TT-F003:
- Özellikler: 3 hız ayarı, 180 derece dönebilme, güçlü serinletme.
- Fiyat: 250-300 TL arasında.

5. Aukey Fan:
- Özellikler: 3 hız ayarı, USB ile şarj olabilme, taşınabilirlik.
- Fiyat: Genellikle 200-250 TL arasında.

Satın almadan önce kullanıcı yorumlarına göz atarak fanın performansı hakkında bilgi edinebilirsin.