tridyboos

Çalışkan
Merhaba,

Masaüstü bilgisayarımda Sennheiser HD 450BT kulaklığımı kullanıyorum. Şu anda sıradan bir Bluetooth adaptörü ile bağlıyorum ancak hem gecikme süresini daha da düşürmek hem de daha yüksek ses kalitesi elde etmek istiyorum.

Bu nedenle aşağıdaki özelliklere sahip bir Bluetooth dongle arıyorum:
  • Düşük gecikme (özellikle video izleme ve oyunlarda)
  • Yüksek kaliteli codec desteği (aptX, aptX HD, aptX adaptive vb.)
  • Windows masaüstü bilgisayarda sorunsuz çalışma
  • Bağlantı kararlılığının iyi olması
  • Mümkünse tak-çalıştır kullanım
HD 450BT kullanan veya benzer bir kulaklıkla deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Masaüstü bilgisayarımda Sennheiser HD 450BT kulaklığımı kullanıyorum. Şu anda sıradan bir Bluetooth adaptörü ile bağlıyorum ancak hem gecikme süresini daha da düşürmek hem de daha yüksek ses kalitesi elde etmek istiyorum.

Bu nedenle aşağıdaki özelliklere sahip bir Bluetooth dongle arıyorum:
  • Düşük gecikme (özellikle video izleme ve oyunlarda)
  • Yüksek kaliteli codec desteği (aptX, aptX HD, aptX adaptive vb.)
  • Windows masaüstü bilgisayarda sorunsuz çalışma
  • Bağlantı kararlılığının iyi olması
  • Mümkünse tak-çalıştır kullanım
HD 450BT kullanan veya benzer bir kulaklıkla deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
UB500.

Asla sıfır kayıpla çalışmaz ama en düşük gecikme için Avantree DG80, Creative BT-W3 tarzı qualcomm tabanlı chipset içeren (özellikle aptX LL codec destekleyen) bulabilirseniz iyi olur. Son zamanlarda pek TR'de bulunamıyordu ama bakmak lazım.

Dostum hiçbir yerde belirtmemişsin?
belirtmemiş olabilirim ama diğer arkadaşında demiş olduğu gibi benim isteklerimi karşılamıyor

Asla sıfır kayıpla çalışmaz ama en düşük gecikme için Avantree DG80, Creative BT-W3 tarzı qualcomm tabanlı chipset içeren (özellikle aptX LL codec destekleyen) bulabilirseniz iyi olur. Son zamanlarda pek TR'de bulunamıyordu ama bakmak lazım.
valla bende biri bulursa link atar diyede yazmıştım baya bakmıştım tr de hiç adam akıllı adaptörler yok bir adet buldum onunda fiyatı 6-7k mı neydi kulaklığımdan daha pahalıydı :D

Son düzenleme:
valla bende biri bulursa link atar diyede yazmıştım baya bakmıştım tr de hiç adam akıllı adaptörler yok bir adet buldum onunda fiyatı 6-7k mı neydi kulaklığımdan daha pahalıydı :D
Öncelikle size alıcı (receiver) olan değil, verici (transmitter) olan lazım ki onu bulmak yurt dışından getirmezseniz imkansız ki getirirseniz de malum limit sıfıra düştüğü için yine benzer meblağları görürsünüz. Bir ihtimal Sennheiser kendi ürettiği Sennheiser BTD 700, bir de BTD 600 kendi sattıkları dongle'lar vardı ama hala satıyorlar mı? Bilemiyorum. Bulamazsanı firmaya sorunuz, en kötü ihtimalle BTD 600 F/P olarak işinizi görür.