Yahya Nuroğlu
Uzman
Yahu sen nasıl bir açsın? Oyunlar bile bu kadar RAM kullanmıyor. Var mı bu sorunun çözümünü bilen?
Merhaba,Yahu sen nasıl bir açsın? Oyunlar bile bu kadar RAM kullanmıyor. Var mı bu sorunun çözümünü bilen?
Eki Görüntüle 95317
www.kapilarya.com
Tüm sürücüler güncel. Muhtemelen yeniden başlatınca düzelir.Merhaba,
![]()
Fix: High memory usage by Desktop Window Manager
Desktop Window Manager is integral official process in Windows 10. See this fix, if you got high memory usage by Desktop Window Manager.www.kapilarya.com
Bu sitede nasıl çözebileceğinizi anlatmış.
Kısaca:
Öncelikle sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin. Yeniden başlatma işe yaramazsa, en iyi performans için sistem görsel efektlerinizi ayarlayabilirsiniz. sysdm.cpl komutunu çalıştırın. Sistem Özellikleri'nde Gelişmiş > Performans > Ayarlar'a gidin. En iyi performans için Ayarla'yı seçin. Bu arada Intel iGPU kullanıyorsanız sürücülerinizi güncelleyin. Bazı kullanıcılar da güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatmayı önermiş.
İşe yarar mı bilmiyorum. İşe yaramazsa regeditten de bir ayar yapıyor fakat güvenli mi bilmediğim için size atmadım. Size en önemli önerim iGPU kullanıyorsanız sürücüleri güncellemek.
Tamamdır. Haber verirseniz sevinirimTüm sürücüler güncel. Muhtemelen yeniden başlatınca düzelir.