Masaüstü setup nasıl daha güzel durur?

Karakurt5877

Başarılı
Şu an böyle duruyor ama çok sade gibi. Biraz daha süslemek istiyorum. Monitörün üstüne LED, duvara raf ve üstüne figürler düşünüyorum. Başka sizce neler yapmalıyım?
Akşam duruşu:

Sabah duruşu:

Monitörün arkasına değil de masanın kenarlarına bir led çekebilirsin ayrıca da şu kulaklığı şu monitöre takmayın nolursunuz monitör kirleniyor ya. Onun yeri orası değil.

Led örnek olması açısından ben böyle kullanıyorum:

He bir de bence modem orada olmamalı. Saatlerce başında oturuyoruz. Uzak bir yere koymanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Monitörün arkasına değil de masanın kenarlarına bir LED çekebilirsin ayrıca da şu kulaklığı şu monitöre takmayın ne olursunuz monitör kirleniyor ya. Onun yeri orası değil.

Normalde kulaklığı kutusunda saklıyorum fotoğraf için oraya koymuştum.
Şerit LED'lerden mi bahsediyorsunuz?

He bir de bence modem orada olmamalı. Saatlerce başında oturuyoruz. Uzak bir yere koymanı tavsiye ederim.

Modemi konusunda haklısınız. Modem için duvara raf koyup modemi oraya koysam nasıl olur sizce? Hem yer de açılmış olur. Şu tarz bir şey koysam duvara? Ama bu sefer de kablolardan çok çirkin durmaz mı?

@Karakurt5877, beyaz dikdörtgen kablo kapatan Pvc'ler var onunla çekin kabloyu.

Mümkünse monitör tutacağı alın setupun havasını bayağı değiştiriyor.

Duvara tablolar alıp üstlerine beyaz lamba koyabilirsin çok estetik durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…