Çözüldü Masaüstünden kendi kendine silinen dosya nasıl geri getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sbbo

Yetkin
Yer
Windhelm
Selam, kardeşim ile görüştüm. Kardeşim Monster laptop kullanıyor. Anlattığına göre masaüstündeki dosyayı bilgisayar kendi kendine silmiş ve kendi kendine onaylamış. 3 gün sonra proje ödevini teslim etmek zorunda. Silinen dosyayı nasıl geri getirebilir?

Çözüm
Kendi kendine mi silmiş bilerek mi? Belki başka bir klasöre taşımıştır, Everything programı ile arayabilirsiniz.

Kesin olarak silinmiş ise EaseUS Data Recovery kullanabilirsiniz, halen geçerli mi bilmiyorum ama şu lisansı deneyebilirsiniz.
LF5B8-7WKWK-28RU2-246HZ-5B82Q
Kendi kendine mi silmiş bilerek mi? Belki başka bir klasöre taşımıştır, Everything programı ile arayabilirsiniz.

Kesin olarak silinmiş ise EaseUS Data Recovery kullanabilirsiniz, halen geçerli mi bilmiyorum ama şu lisansı deneyebilirsiniz.
LF5B8-7WKWK-28RU2-246HZ-5B82Q

Çözüm
Bilgisayar masaüstündeyken kendi kendine dosya silinmiş ve uyarı gelmiş silmek istediğinizden emin misiniz? tarzında. Kendi kendine evete basmış.

Bilgisayar masaüstündeyken kendi kendine dosya silinmiş ve uyarı gelmiş silmek istediğinizden emin misiniz? tarzında. Kendi kendine evete basmış.
Dediğim programa bakabilirsiniz, vermiş olduğum lisans geçersiz ise 2 bin TL gibi bir ücret ödemelisiniz.

Kardeşim dediğiniz programı denemiş 2bin TL fiyatından bahsetti siz bu yorumu yaptınız. Keyi deneyecek şimdi.

Key yıl başında çalışıyordu, sitesinden kaldırılmış. Şu an çalışmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…