Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sbbo

Yetkin
Yer
Windhelm
Selam, kardeşim ile görüştüm. Kardeşim Monster laptop kullanıyor. Anlattığına göre masaüstündeki dosyayı bilgisayar kendi kendine silmiş ve kendi kendine onaylamış. 3 gün sonra proje ödevini teslim etmek zorunda. Silinen dosyayı nasıl geri getirebilir?

Çözüm
Kendi kendine mi silmiş bilerek mi? Belki başka bir klasöre taşımıştır, Everything programı ile arayabilirsiniz.

Kesin olarak silinmiş ise EaseUS Data Recovery kullanabilirsiniz, halen geçerli mi bilmiyorum ama şu lisansı deneyebilirsiniz.
LF5B8-7WKWK-28RU2-246HZ-5B82Q
Lnk olarak buluyor ve adı değiştirilmiş olabilir diyor hocam.

Eki Görüntüle 250583
Programı açtığınızda çöp kutusu çıkıyor onu seçip taradınız mı?
IMG_20260519_153647.webp

Birkaç gündür foruma giremedim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim @EDCrasher & @stormhawks47.
Durumu çözdük @EDCrasher hocam sayesinde kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Lisans vermesi ve yol göstermesi bizim için yapacağı en büyük iyilikti. Tanımadığı birisine bu derecede yardım etmesi takdire şayan. Ebeveynlerinizin ellerinden öpüyor saygıyla eğiliyorum. Çok teşekkür ederim.

Birkaç gündür foruma giremedim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim @EDCrasher & @stormhawks47.
Durumu çözdük @EDCrasher hocam sayesinde kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Lisans vermesi ve yol göstermesi bizim için yapacağı en büyük iyilikti. Tanımadığı birisine bu derecede yardım etmesi takdire şayan. Ebeveynlerinizin ellerinden öpüyor saygıyla eğiliyorum. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, ilk denemenizde neden olmamıştı?