Bütçe
5000
Ya %'lik değerini boş ver zaten ovaller ve subwoofer ile kullanacağın için hayli hayli yetecek sana. Mid değil bu mallar neticede, ne mahalle inletmelik bir istek var ne de bunun için mid var, süper güç vermene gerek yok. Kendi aracımda 70W'lık Sony amfiye 120/150w rms ovaller bağlı içerde konser verdiriyorum. O sebeple salla elindeki mallara fazlasıyla yetecek bir amfi. Benzer amfi jameson ve mobass adı altında da var 4x70+350W olacak şekilde senin attığın 4x80W+400W.

LPF/HPF ayarları var ancak oval kullandığından dolayı doğal olarak Full'de kullanacaksın. Ovaller gerekli kickleri verirken subwoofer ise ton verecek olduda bitti maaşallah.

Teybin çıkışı kanal başı 50W ona oranlı bir artış olacak ancak amfi üzerinden yapılacak gain vb. ayarlar üzerine de kulağına göre güzel bir ekolayzer çekti miydin bak keyfine.

Ayrıca amfi 2ohm 100W veriyor, 100W daha iyi olur diye 2ohm girmek gibi bir hata da yapayım deme sert çalar 4ohm hem kaliteli hem de olması gerektiği gibi çalar. Gerçi bulacağın baslar D4 olacağını düşünürsek ya paralel bağlayıp 2ohm çaldıracaksın ya da seri bağlayıp 8Ohm'de o da sana kalmış.

İmkan varsa ön göğüse de iki tweeter atıver. Arkadaki elemanları amfiden sürdüğün için ileride kapılara takcağın hoparlörlerle önlere eknecek tizler için teyp çıkışını kullanırsın.
4x80 4 ohm olarak çalıştırmayı düşünüyorum. 4 kanal 80W verirken 400W bass'a güç verebilir mi? Tweeter düşünmüyorum hocam. Ucuza denk gelirse anca.

Son düzenleme: