PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 9 Ocak 2025 #1 Kredi kartı seçeneği var ama İninal kullanılıyor mu emin olamadım. Kullanabilir miyim? @TecholAI
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 9 Ocak 2025 #2 PCRaptor dedi: Kredi kartı seçeneği var ama ininal kullanılıyor mu emin olamadım. Kullanabilir miyim? @TecholAI Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kullanılıyordur. Kartı girin zaten debit kart geçerli değilse hata alırsınız.
PCRaptor dedi: Kredi kartı seçeneği var ama ininal kullanılıyor mu emin olamadım. Kullanabilir miyim? @TecholAI Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kullanılıyordur. Kartı girin zaten debit kart geçerli değilse hata alırsınız.
KS KS PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 10 Ocak 2025 #3 35gvm78 dedi: Muhtemelen kullanılıyordur. Kartı girin zaten debit kart geçerli değilse hata alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam giriyorum mavi tuşa tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.
35gvm78 dedi: Muhtemelen kullanılıyordur. Kartı girin zaten debit kart geçerli değilse hata alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam giriyorum mavi tuşa tıklıyorum hiçbir şey olmuyor.