Makaleler
4
Bu mağazanın adını çok sık duymaya başladım, güzel ürünler de mevcut bu firmada. Pazarama'dan alışveriş yapılır mı, sizin deneyimleriniz nelerdir?

Güvenli bir site. İş Bankası bünyesinde zaten kendileri, Maximum Mobil ana sayfasında da kendileri var.

Birkaç kere alışveriş yaptım, mantık diğer sitelerle aynı tabi. Müşteri hizmetleri konusunda ortalama seviyedeler. Güzel kampanyalar varsa değerlendirilebilir.

Bu mağazanın adını çok sık duymaya başladım, güzel ürünler de mevcut bu firmada. Pazarama'dan alışveriş yapılır mı, sizin deneyimleriniz nelerdir?

Öncende bende özellikle telefon, telefon aksesuarları ve bilgisayar bileşenlerinin piyasaya göre 2-3 kat daha uygun fiyatlı olmasından dolayı alışveriş yapmayı düşündüm ama nedense cok güvenli gelmedi özellikle satıcılardan kaynaklı.

Detaylı olarak bakmamıştım ama İş Bankası kartlarına çoğunluklu olarak peşin fiyatına 9 ay taksit fırsatı bulunuyor sanırım. Yani bu konuda güzel tercih olabilir bir de MaxiPuan fırsatı gibi şeyler sayesinde güvenilir satıcılardan daha ucuza alma şansınız var gibi duruyor.

Sırf Maxipuan ve banka kampanyaları için bile şans verilir. Trendyol veya Hepsiburada kadar devasa bir ekosistemi olmasa da arkasındaki sermaye güven veriyor. Ben birkaç kez alışveriş yaptım, süreç gayet pürüzsüz ilerledi. Satıcı Pazarama'nın kendisiyse zaten hiç düşünme.