Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 21 Eylül 2025 #1 Konuyu izleyip sorulari da yapabiliyorum ama çok boş bırakıyorum zor ve yeni nesil soruları hiç yapamıyorum bu kitap işe yarar mı? @SF26
Konuyu izleyip sorulari da yapabiliyorum ama çok boş bırakıyorum zor ve yeni nesil soruları hiç yapamıyorum bu kitap işe yarar mı? @SF26
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.259 21 Eylül 2025 #2 Yarar. Ben kullanmıştım ilk 12 konu için.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 21 Eylül 2025 #3 seeraddar dedi: Yarar. Ben kullanmıştım ilk 12 konu için. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme gördünüz mü hocam netleriniz arttı mı kitabı nasıl kullanmam gerekiyor bıyıklı matematikten konuları izledikten sonra mi çözmeliyim.
seeraddar dedi: Yarar. Ben kullanmıştım ilk 12 konu için. Genişletmek için tıkla... Bir gelişme gördünüz mü hocam netleriniz arttı mı kitabı nasıl kullanmam gerekiyor bıyıklı matematikten konuları izledikten sonra mi çözmeliyim.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 11 Beğeniler 3.259 21 Eylül 2025 #4 Cheriel dedi: Bir gelişme gördünüz mü hocam netleriniz arttı mı kitabı nasıl kullanmam gerekiyor bıyıklı matematikten konuları izledikten sonra mi çözmeliyim. Genişletmek için tıkla... Netlere etki edip etmemesi size bağlı. Konuları izledikten sonra çözün.
Cheriel dedi: Bir gelişme gördünüz mü hocam netleriniz arttı mı kitabı nasıl kullanmam gerekiyor bıyıklı matematikten konuları izledikten sonra mi çözmeliyim. Genişletmek için tıkla... Netlere etki edip etmemesi size bağlı. Konuları izledikten sonra çözün.
P pwner Uzman Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 88 Beğeniler 36 22 Eylül 2025 #5 Yarar tabiki de zira konunun temelini öğrenmiş oluyorsunuz. TYT Matematikteki soru çözme kabiliyetiniz deneme-analiz-tekrar ile doğru orantılı olarak ilerler, bu daha önemli.
Yarar tabiki de zira konunun temelini öğrenmiş oluyorsunuz. TYT Matematikteki soru çözme kabiliyetiniz deneme-analiz-tekrar ile doğru orantılı olarak ilerler, bu daha önemli.