Matematik dersi için Eyüp B. vs Soner Akıncı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cheriel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 101

Cheriel

Uzman
Yarın kitapları alacağım ama TYT ve AYT matematik için acayip kararsızım. Eyüp hocadan mı, Soner hocadan mı izlesem diye. Birini seçip dönemin ortasında "Keşke diğerinden devam etseydim" demek istemiyorum. İkisinin de videolarını izledim, ikisinden de anlıyorum fakat Eyüp hoca bazı sorularda amelelik yapmak yerine direkt yazdığı için "Hocam o nereden geldi?" diye geri sarıyorum sürekli. Sosyal medyada Eyüp hoca için trigonometriden sonrasını iyi anlatmıyor deniliyor, ne kadar doğru bilemiyorum.

Ben Eyüp b dinliyorum memnunum. Kişiden kişiye değişir zaten. Kendine uygun olanı dinle işte 1 2 ders karar ver.

Eyüp gitsin ÖSYM sorularını kurcalamakla uğraşsın, siz soner akıncı'dan devam edebilirsiniz o da güzel anlatıyordu.

Siz matematiği kimden izlediniz? 3D TYT VDD'de çok kaliteli diyorlar da arada kalıyorum.

Ben Eyüp b dinliyorum memnunum. Kişiden kişiye değişir zaten. Kendine uygun olanı dinle işte 1 2 ders karar ver.

TYT AYT matematik netleriniz ne durumda.

Siz matematiği kimden izlediniz? 3D TYT VDD'de çok kaliteli diyorlar da arada kalıyorum.

TYT AYT matematik netleriniz ne durumda.

TYT 70 civarı AYT denemesi çözmüyorum ağustos sonu gibi başlarım muhtemelen. Yani video önemli de eninde sonunda videolarla çok vakit kaybetmemek lazım. Soruları anlayıp çözümleri anlayıp direkt teste geçmek en mantıklısı yoksa film izler gibi izle dur pek bir şey etkilemez.

Hocam orasını biliyorum iş elinde sonunda kendinde bitiyor ama kuzenim yanlış hoca seçimlerinden dolayı 1 yılı boşuna gitti bende kuzenim gibi olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…