Tek çare bol bol soru çözmek, artık o kadar çok soru görüyorsun ki diyorsun ki "Aa ben bu soruyu çözmüştüm." İmkan varsa kesinlikle özel ders yoksa YouTube'da bolca hoca var.

Selam, matematiği seviyorum biliyorsunuz ama netlerim 0-5 net arası. Bazen 4 bile zor görüyorum. Amacım matematik fullemek, nasıl matematik fullerim?
@Andrea Kimi Antonelli
@Nikki Freeman

0-5 net arasında isen konu eksiğin vardır çok fazla. En baştan konu anlatımını dinle, her konuyu bitirdikten sonra peşinden testlerini çöz. Biraz ilerledikten sonra youtube üzerinden gerideki konular hakkında yorum soruları izle.

0-5 net arasında isen konu eksiğin vardır çok fazla. En başyan konu anlatımını dinle, her konuyu bitirdikten sonra peşinden testlerini çöz. Biraz ilerledikten sonra youtube üzerinden gerideki konular hakkında yorum soruları izle.
Hocam, aslında size bir sorum var. Şimdi aslında 7. sınıfta 0-5 net arasıydım. Matematik eksiklerimi kapattım 7. sınıfta. Sizce 8. sınıfta konuları takip etsem ve çok çalışsam eksiğim olmasa 0-5 net aşar mıyım?

Hocam, aslında size bir sorum var. Şimdi aslında 7. sınıfta 0-5 net arasıydım. Matematik eksiklerimi kapattım 7. sınıfta. Sizce 8. sınıfta konuları takip etsem ve çok çalışsam eksiğim olmasa 0-5 net aşar mıyım?

Mantıken aşman lazım. Burada önemli olan bol ve kaliteli soru görmen. Bunlara ek olarak youtube üzerinde kaliteli soru çözen hocalar var. Geçmiş konuları o sorular üzerinden tekrar et.