Sorun sende. Mert Hoca zor olsa da bu kadar olmamalı. Hemen gidip Mert Hoca Zero kitabını alıp temel atıyorsun. Maksimum 20 gün vermelisin. Devamında TYT kampına gidip 10 sorudan en az 7 tanesini yapıyorsun.Merhaba, bugün TYT matematiğe başladım. Mert Hoca’nın kitabını aldım. Sayı kümeleri konusunun videosunu izledim, 1 saat sürdü ama testleri yapamadım.
Sorun bende mi? Üç Dört Beş kitabının sorularını hiç yapamadım. Daha sonra negatif ve pozitif sayılar konusunu izlemeye başladım, ama onu hiç anlamadım bile. Kapatmak zorunda kaldım videoyu. Sizce ne yapmalıyım?
- testte 6 doğru, 4 yanlış, 1 boşum var.
- testte ise 1 doğru, 1 yanlış, 8 boşum var.
Detaylar
Kim cevapladı?OnePC
Uzman
Temeliniz çok kötü ve hemen ÖSYM seviyesine girmek istiyorsunuz bu çok yanlış. Önce temelinizi atın. Bıyıklı Matematik izleyebilirsiniz veya özel ders alabilirsiniz. Antrenmanlarla Matematik 1’i tavsiye ederim. 345 Star’da çıkmış onu bilmiyorum. Ondan sonra Mert Hoca + 345 şeklinde gidebilirsiniz.
Cheriel
Uzman
Temeliniz çok kötü ve hemen ÖSYM seviyesine girmek istiyorsunuz bu çok yanlış. Önce temelinizi atın. Bıyıklı matematik izleyebilirsiniz veya özel ders alabilirsiniz. Antrenmanlarla matematik 1'i tavsiye ederim. 345 Star'da çıkmış onu bilmiyorum. Ondan sonra mert hoca + 345 şeklinde gidebilirsiniz.
Hocam antrenmanlarla matematik 1'den sonra mert hoca ve 345'e geçeyim mi yeterli mi antrenmanlarla matematik.
OnePC
Uzman
345 yerine önce Matematiğin İlacını çöz. ÖSYM seviyesine getirsin seni. Antrenmanlarla işlem yeteneğin artacak, pratik yapacaksın sadece. Temel atacaksın.Hocam antrenmanlarla matematik 1'den sonra mert hoca ve 345'e geçeyim mi yeterli mi antrenmanlarla matematik.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı