• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Matematik neti düşük olan birisi için Antrenmanlarla Matematik 1 vs Acil Yayınları İlaç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theVOID
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    acil matematik
3D zor olduğunu söylüyorlar.
Temelim var bir yandan TYT matematik yapıyorum zaten ama yine de bilgisarmal zor olur mu?
3D kadar zor olmayabilir ama ben soru tarzı açısından 3D'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tek bir testte mesela önce kolay sorular sonra orta düzey sorular sonra da zor soruları gösteriyor. Yani her zorluğu görüyorsunuz bu avantajlı olabiliyor.

İsterseniz bir konunun testlerine göz gezdirin iki kitapta da hangisi içinize sinerse onu alın. İkisi de iş görür yani. Ha bir de şöyle hızlıca bitireyim diyorsanız 345'de alabilirsiniz. 12.sınıfta 3D ve yanına Orijinal tarzı kaynaklar alarak da götürebilirsiniz.

İfadeler: GRL
Antrenmanlarla matematik aşırı fazla kolay kaçar. Bunun yerine mikro orijinal, 345 veya matematiğin ilacı daha mantıklı gelir.

Peki mikronun mu önerirsin yoksa ilaç mı? İkisini bir de götürebilirsin diyenler oldu da şu anlık o mümkün değil.

Peki mikronun mu önerirsin yoksa ilaç mı? İkisini bir de götürebilirsin diyenler oldu da şu anlık o mümkün değil.
Yani Acil yayınlarının soru tarzları bana hoş gelmiyor problemlerini ve TYT soru bankasını çözünce öyle gelmişti. Orijinal'e ait olduğu için Mikro Orijinal'i çözerdim muhtemelen. Ama sen yine de hangisi hoşuna giderse onu çözebilirsin.

İkiside temel orta'ya hitap ediyor değil mi? Yanlış kitap almayalım.

İkiside temel orta'ya hitap ediyor değil mi? Yanlış kitap almayalım.
Evet. Dediğim gibi örnek sorulardan ya da video çözümlerden hangisi içinize sinerse onu alınız. Muhtemelen Matematiğin İlacı daha basit kalır Mikro'ya göre ama ikisi de orta düzeyden daha aşağıda kesinlikle. Ek olarak Mikro daha güncel geliyor bana.

Bir de dediğiniz hissi sanırım biliyorum. Adam mesela ardışık konulara soru yazmış zor diye, çıkmış sorulara bakıyorsun en zor soru bile yazdığı sorudan zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…