Detaylar
Kim cevapladı?Mustafaymis
Uzman
Antremanlarla Matematik aşırı fazla kolay kaçar. Bunun yerine Mikro Orijinal, 345 veya Matematiğin İlacı daha mantıklı gelir.
theVOID
Uzman
Evet sipatiş verdikten sonra yorumlara baktımdan sonra anladım. İptal oluşturdum.Antremanlarla Matematik aşırı fazla kolay kaçar. Bunun yerine Mikro Orijinal, 345 veya Matematiğin İlacı daha mantıklı gelir.
Mustafaymis
Uzman
Yani dört işlem yeteneğinizin bile olmadığı senaryolarda geçerli olabilir anca.Evet sipatiş verdikten sonra yorumlara baktımdan sonra anladım. İptal oluşturdum.
theVOID
Uzman
Yani dört işlem yeteneğinizin bile olmadığı senaryolarda geçerli olabilir anca.
Yok hocam o kadar da değil
Yani dört işlem yeteneğinizin bile olmadığı senaryolarda geçerli olabilir anca.
Yanlış anlaşılmak istemem. Bu neti sadece temel kavramlar (tek/çift sayılar, negatif/pozitif sayılar, ardışık sayılar) ve 'Bıyıklı Matematik' kanalının temel atma videosundaki işlemlerle yaptım. Yani, tüm konuları biliyor olmama rağmen bu neti yapıyordum gibi bir durum söz konusu değil.
Son düzenleme:
Mustafaymis
Uzman
Yok yok ben o kitaba ithafen dedim size değil.Yanlış anlaşılmak istemem. Bu neti sadece temel kavramlar (tek/çift sayılar, negatif/pozitif sayılar, ardışık sayılar) ve 'Bıyıklı Matematik' kanalının temel atma videosundaki işlemlerle yaptım. Yani, tüm konuları biliyor olmama rağmen bu neti yapıyordum gibi bir durum söz konusu değil.
GRL
Becerikli
Antrenmanlarla matematik aşırı fazla kolay kaçar. Bunun yerine mikro orijinal, 345 veya matematiğin ilacı daha mantıklı gelir.
Peki hocam Bilgi Sarmal mı, matematiğin ilacı mı?
11. sınıfım soru bankası arıyprum.
Mustafaymis
Uzman
Hocam açıkçası Bilgi Sarmal Matematiğin İlacı'na göre daha zor kalıyor. Eğer temelim yok temel atayım diyorsanız Matematiğin İlacı iyi olur. Ama yok temelim var orta düzey civarı bir şey istiyorsanız 3D veya Bilgi Sarmal iyi olur.Peki hocam Bilgi Sarmal mı, matematiğin ilacı mı?
theVOID
Uzman
"Ben de bi anda acaba tüm konuları bilip bu netleri mi yapıyorum" gibi bir vibe verdi yazdıklarım o yüzden
Peki hocam Bilgi Sarmal mı, matematiğin ilacı mı?
Bilgi Sarmal'ın türkçesi mevcut. Çok kaliteli zorlayıcı sorular mevcut. Türkçe de böyle matematikte sen düşün.
GRL
Becerikli
3D zor olduğunu söylüyorlar.Hocam açıkçası Bilgi Sarmal Matematiğin İlacı'na göre daha zor kalıyor. Eğer temelim yok temel atayım diyorsanız Matematiğin İlacı iyi olur. Ama yok temelim var orta düzey civarı bir şey istiyorsanız 3D veya Bilgi Sarmal iyi olur.
Temelim var bir yandan TYT matematik yapıyorum zaten ama yine de bilgisarmal zor olur mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri