Antremanlarla Matematik aşırı fazla kolay kaçar. Bunun yerine Mikro Orijinal, 345 veya Matematiğin İlacı daha mantıklı gelir.

Yani dört işlem yeteneğinizin bile olmadığı senaryolarda geçerli olabilir anca.

Yok hocam o kadar da değil :D

Yani dört işlem yeteneğinizin bile olmadığı senaryolarda geçerli olabilir anca.

Yanlış anlaşılmak istemem. Bu neti sadece temel kavramlar (tek/çift sayılar, negatif/pozitif sayılar, ardışık sayılar) ve 'Bıyıklı Matematik' kanalının temel atma videosundaki işlemlerle yaptım. Yani, tüm konuları biliyor olmama rağmen bu neti yapıyordum gibi bir durum söz konusu değil.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmak istemem. Bu neti sadece temel kavramlar (tek/çift sayılar, negatif/pozitif sayılar, ardışık sayılar) ve 'Bıyıklı Matematik' kanalının temel atma videosundaki işlemlerle yaptım. Yani, tüm konuları biliyor olmama rağmen bu neti yapıyordum gibi bir durum söz konusu değil.
Yok yok ben o kitaba ithafen dedim size değil.

Peki hocam Bilgi Sarmal mı, matematiğin ilacı mı?
11. sınıfım soru bankası arıyprum.
Hocam açıkçası Bilgi Sarmal Matematiğin İlacı'na göre daha zor kalıyor. Eğer temelim yok temel atayım diyorsanız Matematiğin İlacı iyi olur. Ama yok temelim var orta düzey civarı bir şey istiyorsanız 3D veya Bilgi Sarmal iyi olur.

Yok yok ben o kitaba ithafen dedim size değil.
"Ben de bi anda acaba tüm konuları bilip bu netleri mi yapıyorum" gibi bir vibe verdi yazdıklarım o yüzden :D

Peki hocam Bilgi Sarmal mı, matematiğin ilacı mı?
11. sınıfım soru bankası arıyprum.

Bilgi Sarmal'ın türkçesi mevcut. Çok kaliteli zorlayıcı sorular mevcut. Türkçe de böyle matematikte sen düşün.

Hocam açıkçası Bilgi Sarmal Matematiğin İlacı'na göre daha zor kalıyor. Eğer temelim yok temel atayım diyorsanız Matematiğin İlacı iyi olur. Ama yok temelim var orta düzey civarı bir şey istiyorsanız 3D veya Bilgi Sarmal iyi olur.
3D zor olduğunu söylüyorlar.
Temelim var bir yandan TYT matematik yapıyorum zaten ama yine de bilgisarmal zor olur mu?