en temizi yazılıma kaymak herhalde. Günümüz dünyasında her şey robotlaşmaya başlıyor neticede.Matematik okuyan bireylerin öğretmen olmasına karşıyım hocam, bölümün 2 senesini çöpe atmak oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Phenyl
Becerikli
Şahsen finans sektöründen ilerlemekte fayda görüyorum hocam. Hafif yazılımı var ancak yine de daha somut.en temizi yazılıma kaymak herhalde. Günümüz dünyasında her şey robotlaşmaya başlıyor neticede.
ilgisi olanlar için finansta güzel bir bölüm.Şahsen finans sektöründen ilerlemekte fayda görüyorum hocam. Hafif yazılımı var ancak yine de daha somut.
Gir kanka, onu derya deniz olan bir bolum. Ben de okuyorum ve kesinlikle hayatta neler olabilecegine ve olabilecegime dair bakis acilarimi degistirdi iki senede. Bak sana 10 dakikami almayacak olasilik listesi yapayim ne olabilecegine dair:
Ozel ders verirsin hicbir sey olmazsa. YouTube'dan videolar cekersin soru cozumune dair. Veya universitede baska bir yetenegini kesfedersin. Ortalamalarini yuksek tutarsin, asistanliktan ogretim gorevliligine uzanan bir maceran olur. Yurtdisinda master'a gidersin, yine hocalarin gozune girip yurtdisinda kalirsin. Bizim bolumde bir hoca Fulbright bursuna layik goruldu mesela, kadin kac aydir Amerika'da bir programda su an. Akademiden ilerleyip belki yapay zeka arastirmalarinin dondugu Google DeepMind tarzi yerlere girersin.
Zor bir bolum, programi ezber uzerine olan universitelere gitmedigin surece eglenecegini dusundugum bir bolum, bu zorluk durumu sana haz veriyorsa.
Ozel ders verirsin hicbir sey olmazsa. YouTube'dan videolar cekersin soru cozumune dair. Veya universitede baska bir yetenegini kesfedersin. Ortalamalarini yuksek tutarsin, asistanliktan ogretim gorevliligine uzanan bir maceran olur. Yurtdisinda master'a gidersin, yine hocalarin gozune girip yurtdisinda kalirsin. Bizim bolumde bir hoca Fulbright bursuna layik goruldu mesela, kadin kac aydir Amerika'da bir programda su an. Akademiden ilerleyip belki yapay zeka arastirmalarinin dondugu Google DeepMind tarzi yerlere girersin.
Zor bir bolum, programi ezber uzerine olan universitelere gitmedigin surece eglenecegini dusundugum bir bolum, bu zorluk durumu sana haz veriyorsa.
Phenyl
Becerikli
Vallahi hocam bölümde ilk defa eğlenen sizi gördüm, bu gözler neler görecek kim bilir?Gir kanka, onu derya deniz olan bir bolum. Ben de okuyorum ve kesinlikle hayatta neler olabilecegine ve olabilecegime dair bakis acilarimi degistirdi iki senede. Bak sana 10 dakikami almayacak olasilik listesi yapayim ne olabilecegine dair:
Ben eglendigimi soylemedim ki.Vallahi hocam bölümde ilk defa eğlenen sizi gördüm, bu gözler neler görecek kim bilir?
Arkadas Hacettepe'ye (bu aralar o hakkinda cok yazilip cizilen Hacettepe matematige) yatay atti, birinci siniftan almasi gereken dersleri aldigini soyledi. Bolume on hazirlik dersleriymis. Bizde oyle bir sey olmadi ki, ilk gunden lineer cebir anlatmaya basladi eleman. Ne matematik tarihi var (secmeli ders olarak dahi yok), ne de soyut matematik vs. var bizim mufredatta. Lineer cebir ikinci sinif dersiymis Hacettepe'de dusun.
Phenyl
Becerikli
Bizde de ikinci sınıf dersi hocam.Ben eglendigimi soylemedim ki.Bizim universite (GTU) ezbere dayali bir programa sahip oldugu icin tum hazzin icinden geciyor maalesef. Bu yuzden bolumun birincisinin bile ortalamasi 2.48.
Arkadas Hacettepe'ye (bu aralar o hakkinda cok yazilip cizilen Hacettepe matematige) yatay atti, birinci siniftan almasi gereken dersleri aldigini soyledi. Bolume on hazirlik dersleriymis. Bizde oyle bir sey olmadi ki, ilk gunden lineer cebir anlatmaya basladi eleman. Ne matematik tarihi var (secmeli ders olarak dahi yok), ne de soyut matematik vs. var bizim mufredatta. Lineer cebir ikinci sinif dersiymis Hacettepe'de dusun.
Hangi okuldasin?
Phenyl
Becerikli
Hocam internetten paylaşmıyorum yanlış anlamayın. %100 İngilizce olan bir okuldayım.