Çalışma yöntemini değiştir. Normal bir zekaya sahipsen doğru ve yeterince çalışarak lise matematiğini yaparsın. Soru çözerek olmuyorsa konu anlatım videoları izle YouTube'dan. Ders kitabı falan oku. Kendine uygun çalışma yöntemini bul, eşek gibi çalış. Olay bundan ibaret.

Çalışma yöntemini değiştir. Normal bir zekaya sahipsen doğru ve yeterince çalışarak lise matematiğini yaparsın. Soru çözerek olmuyorsa konu anlatım videoları izle YouTube'dan. Ders kitabı falan oku. Kendine uygun çalışma yöntemini bul, eşek gibi çalış. Olay bundan ibaret.
Zaten konu anlatımı yapıyorum.

Konu anlatımını anladıktan sonra soru çözümü izle. İzlediğin hoca soruyu çözmeden önce sen çözmeye çalış çözemediğinde nerede hata yapmışsın veya neleri eksik yapmışsın anlarsın.

Mesela 10 sorudan 6D 4Y biraz önce 12 sorudan 7D 5Y çıktı.
Konuya hakimiyet var ancak yeterli değil. Yanlışlarınızın üzerinde durun, mümkünse AI'ya gidişat yolunuzu anlatarak veya bir kağıtta göstererek anlatın. Nerede yanlış yaptığınızı anlayacak ve dikkat etmeniz gereken noktalar söyleyecektir.

Konuya hakimiyet var ancak yeterli değil. Yanlışlarınızın üzerinde durun, mümkünse AI'ya gidişat yolunuzu anlatarak veya bir kağıtta göstererek anlatın. Nerede yanlış yaptığınızı anlayacak ve dikkat etmeniz gereken noktalar söyleyecektir.
Konu eksiğim var onlar olsa netlerim uçucak.

Selam, matematik seviyorum fakat kitabı açınca konu tam sayılar daha biraz önce çözmeye çalışıyorum konuyu kavrayamıyorum kavramak için soru çözüyorum yanlış çıkıyor ne yapabilirim?

Kalemi eline alıp soru çözmeye devam et, kullandığın kitapları sadece konuyu öğretmeye yönelik değil aynı zamanda sınava yönelik olanlardan tercih et. Konu anlatım videoları izle hocaları araştır hangileri sana hitap ediyor hangileri gerçekten konuyu sınav seviyesinde öğretiyor hangilerinin soruları ve içerikleri gerçekçi bunları araştırıp ona göre bir hoca seç ve o hocanın kamplarına katıl. Oynatma listeleri ve o listeye uygun kitapları oluyor ben yaptım çok faydasını gördüm evde çözemediğim soruyu sınavda çözdürdü.