Ya beni örnek almanızı önermem, ben Royalty falan dinliyorum, sonra oyun soundtrackleri falan dinliyorum, karışık benim listem.
Hoşuma gider belki, paylaşabilir misiniz?
Ya beni örnek almanızı önermem, ben Royalty falan dinliyorum, sonra oyun soundtrackleri falan dinliyorum, karışık benim listem.
Şu an çok dinlediğim şarkıları ayrı bir listeye koyup öyle atayım, asıl listem 600 şarkılık bir şey ve her telden var orada
Şu an çok dinlediğim şarkıları ayrı bir listeye koyup öyle atayım, asıl listem 600 şarkılık bir şey ve her telden var orada.
@1589
Formüle bağlı gitmek hiçbir zaman işinize yaramaz. Tabii ki gerekli formüller var ama sorunun mantığını anlamak lazım. Formülleri sürekli rastgele yazmak işe yaramaz.Yazarak çalış....Formülleri sürekli yaz matematik çözerken, devamlı aynı hareketi tekrar et.Emin rüyanda bile (REM Uykusu) ile matematik çözeceksin....
Yoo...!!! Ben de işe yarardı....Girdiğim matematik sınavlarıda 70-75 (100'lük sistem'de) alırdım o da bana yeterdi.Üniveriste de bile aynı taktiği uyguladım (şartlanma yöntemi ile beraber) yüksek matematikten (Diffransiyel Ve Türev) 65 aldım .(Hocamız zorlu bir kimse idi,60 kişilik sınıfta bu dersi geçebilen üçüncü kişiyim)Formüle bağlı gitmek hiçbir zaman işinize yaramaz. Tabii ki gerekli formüller var ama sorunun mantığını anlamak lazım. Formülleri sürekli rastgele yazmak işe yaramaz.
TYT - AYT sınavları yoruma dayalı, formüle değil... Hangi dönem mezun oldunuz bilmiyorum ama bu dönem böyle işlemiyor. Okul sınavları bile yoruma dayalı soruluyor bizde.Yoo...!!! Ben de işe yarardı....Girdiğim matematik sınavlarıda 70-75 (100'lük sistem'de) alırdım o da bana yeterdi.Üniveriste de bile aynı taktiği uyguladım (şartlanma yöntemi ile beraber) yüksek matematikten (Diffransiyel Ve Türev) 65 aldım .(Hocamız zorlu bir kimse idi,60 kişilik sınıfta bu dersi geçebilen üçüncü kişiyim)
Benim döneminde "Kredili sistem vardı"TYT - AYT sınavları yoruma dayalı, formüle değil... Hangi dönem mezun oldunuz bilmiyorum ama bu dönem böyle işlemiyor. Okul sınavları bile yoruma dayalı soruluyor bizde.