CyberCihan
Uzman
- Makaleler
- 2
Ses ve görüntüde drop sorunu yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
GBox ilemi yoksa MicroG ilemi kullanıyorsunuz?Ses ve görüntüde drop sorunu yaşıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
GBox. APK vs. denedim onlarda da sorun devam ediyor.
MicroG kurup AppGallery üzerinden Amazon Prime Video kurmayı deneyebilirmisiniz?GBox. APK vs. denedim onlarda da sorun devam ediyor.
MicroG kurup AppGallery üzerinden Amazon Prime Video kurmayı deneyebilirmisiniz?
Bu videoda 11. dakikadan sonra nasıl olduğunu anlatıyor.
Videodaki gibi AppGallery üzerinden kurmayı deneyin. Onda ayarlar otomatik ayarlı geliyor diye biliyorum. Mağazada denediğimde sorunsuz çalışıyordu.MicroG'yi bu rehbere göre kurdum fakat 4.adımda ki maddeyi tikleyemiyorum maalesef. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Rehber: Huawei modellerde MicroG (Google servisleri) kurulumu
Merhaba, arattım ancak bir sonuç bulamadığım için bu konunun rehberini kendim hazırlama gereği duydum. Bilindiği üzere Huawei cihazlarda Google hizmetlerine erişebilmek için gbox ve türevleri emulatorler kullanmak durumundayız, bunun yerine doğrudan MicroG yardımı ile Google hizmetlerini...www.technopat.net
Denedim. MicroG + Aurora Store olarak da denedim. Halen kasıyor.Videodaki gibi AppGallery üzerinden kurmayı deneyin. Onda ayarlar otomatik ayarlı geliyor diye biliyorum. Mağazada denediğimde sorunsuz çalışıyordu.