Turkcell Türk Telekom'a geçmeye değer mi?

umtluyum

Çalışkan
Baya uzun zamandır Turkcell kullanıyorum fakat paket fiyatı iyice saçmalamaya başladı. Yurttan yeni eve taşındığım için artık mobil internet ihtiyacım da çok yok. Türk Telekom'a geçerek az internet uygun fiyatlı bir pakete geçmek istiyorum buna değer mi çok problemli bir hat mı yoksa? Ya da çözüm önerisi olan varsa dinlemek isterim.

Vodafone'a da geçebilirim fakat onda çok memnuniyetsizlik duydum ve gördüm.

Şebekenin doğru düzgün çektiği bir yerdeyseniz sorun olmaz. Uygun fiyatlı paket arıyorsanız en son 3 aylık veya 6 aylık paketler sunuyorlardı. Onlara bakabilirsiniz.

Şebekenin doğru düzgün çektiği bir yerdeyseniz sorun olmaz. Uygun fiyatlı paket arıyorsanız en son 3 aylık veya 6 aylık paketler sunuyorlardı. Onlara bakabilirsiniz.
Kadıköy'de yaşıyorum ve şebeke çekme durumunda hiç fullden aşağıya indiğini görmedim dışarıda nasıl olur bilmem gerçi.

Kadıköy'de yaşıyorum ve şebeke çekme durumunda hiç fullden aşağıya indiğini görmedim dışarıda nasıl olur bilmem gerçi.
Ben 5-6 aydır TT abonesiyim. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Antalya, Mardin ve Adıyaman şehirlerinde aktif kullandım.
TT Sefly üyesiyim.

TT'nin de Vodafone'un da uygun fiyatlı tarifelerine geçebilirsiniz, geçmeden önce başkaları aracılığıyla şebekeyi kontrol edin sadece. Yıllarca aynı operatörde kalmanın bir avantajı yok. Zaten numaranızı taşıyınca numaranız değişmiyor, eve kadar ücretsiz geliyor, yeni hat aktif olana kadar mevcut hattınız kapanmıyor.

Üçlü çete mevcut kullanıcıya eziyet çektiriyor.
12 GB'lık tarife 600TL yeni girseydin 20GB 350TL 1 yıllık sözleşme ile.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt