Bütçe
2.000 TL

techuser

Uzman
Selam!

Üzerinde APU işlemci takılı bir Micro-ATX (24.4 cm X 19.5 cm) anakartım var. Atıl vaziyette duruyor. 400W'lık bir güç kaynağım da mevcut. İkinci el alabileceğim boş bir kasa arıyorum. Zarif olsun, çok büyük olmasın istiyorum. TV ünitesinin yanına koyacağım. Öneriniz var mı? Bütçem maksimum 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatay olanlardan öneriniz var mıdır peki?

Yatay olarak Matx bulmak çok zordur muhtemelen. Mini ITX oluyorlar genelde diye biliyorum. Ama APU sistemler için birebir. O tasarımlar artmalı gerçekten. Retro, nostalji ayağına keşke yeni bilgisayar kasalarını da monitörün altına koyabilsek. Kocaman yer kaplıyorlar artık.

Yatay olarak Matx bulmak çok zordur muhtemelen. Mini ITX oluyorlar genelde diye biliyorum. Ama APU sistemler için birebir. O tasarımlar artmalı gerçekten. Retro, nostalji ayağına keşke yeni bilgisayar kasalarını da monitörün altına koyabilsek. Kocaman yer kaplıyorlar artık.
Dimi? Bir de çok güzel custom kasalar gördüm ancak hepsi yurt dışı. Şu an için vergisiz bir şekilde yurt dışı alışverişi mümkün müdür? Çokça değişiklik yaptılar, takip edemedim.

Reveng Nova kasasını sıfıra 1.500 liraya bulabilirsiniz. Gösteriş olarak da fena değil.
Reveng Nova'yı çok beğendim. Merak ettiğim bir konu var. Yedekte bir sistemim daha var. Reveng Nova ilanında "Max Ekran Kartı :340mm" belirtilmiş. Bendeki ekran kartı ise 320mm. Bu konuda sorun yaşar mıyım?