Mavi-Beyaz renkli bileklik nasıl yaptırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 698
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
  • Etiketler Etiketler
    bileklik renkli

698

Deneyimli
Mavi-beyaz bir bileklik yaptırmak istiyorum, nereden yaptırabilirim? Yaptırmak yerine internette hali hazırda bulunan bir ürünü de alabilirim.

Boncuk boncuksa siz de yapabilirsiniz, sokak/dükkan takıcıları da yapar, klasik bir şeyse bulunur rahatlıkla. Nasıl bir şey istiyorsunuz?

İfadeler: 698
Boncuk boncuksa siz de yapabilirsiniz, sokak/dükkan takıcıları da yapar, klasik bir şeyse bulunur rahatlıkla. Nasıl bir şey istiyorsunuz?
Hocam aşağıda bıraktığımın Mavi - Beyaz versiyonunu istiyorum.

Önemli değil. Lastik boncuğa benziyor, bijuteri/butikler de malzemeleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz veya direkt bunu sipariş edin, yaptırmaktan daha uyguna gelir. Hoşmuş ayrıca, benim de bunu sipariş edesim geldi.

İfadeler: 698
Önemli değil. Lastik boncuğa benziyor, bijuteri/butikler de malzemeleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz veya direkt bunu sipariş edin, yaptırmaktan daha uyguna gelir. Hoşmuş ayrıca, benim de bunu sipariş edesim geldi.
Yok hocam bu çoğu kıyafete uymuyor. Kendim yapmak için nasıl malzemeler alabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…