Detaylar
Kim cevapladı?Hocam aşağıda bıraktığımın Mavi - Beyaz versiyonunu istiyorum.Boncuk boncuksa siz de yapabilirsiniz, sokak/dükkan takıcıları da yapar, klasik bir şeyse bulunur rahatlıkla. Nasıl bir şey istiyorsunuz?
dotsh
Üstün
Fotoğraf yok.Hocam aşağıda bıraktığımın Mavi - Beyaz versiyonunu istiyorum.
Link veya görsel yok.Hocam aşağıda bıraktığımın Mavi - Beyaz versiyonunu istiyorum.
Çok özür dilerim hocam. Linki bırakmayı unutmuşum
H&B Boutique taraftar bileklik bursasporFiyatı, Yorumları - Trendyol
H&B Boutique taraftar bileklik bursaspor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Önemli değil. Lastik boncuğa benziyor, bijuteri/butikler de malzemeleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz veya direkt bunu sipariş edin, yaptırmaktan daha uyguna gelir. Hoşmuş ayrıca, benim de bunu sipariş edesim geldi.Çok özür dilerim hocam. Linki bırakmayı unutmuşum
![]()
H&B Boutique taraftar bileklik bursasporFiyatı, Yorumları - Trendyol
H&B Boutique taraftar bileklik bursaspor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yok hocam bu çoğu kıyafete uymuyor. Kendim yapmak için nasıl malzemeler alabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?Önemli değil. Lastik boncuğa benziyor, bijuteri/butikler de malzemeleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz veya direkt bunu sipariş edin, yaptırmaktan daha uyguna gelir. Hoşmuş ayrıca, benim de bunu sipariş edesim geldi.