Çözüldü Mavi ekran hatası "System thread exception not handled"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
  • Anakart:X580VD
  • İşlemci: i7-7700 HQ
  • Ekran Kartı:GTX 1050
  • İşletim Sistemi:Win10

Merhaba, bilgisayar birkaç kere mavi ekran verdi. Minidump dosyaları ektedir. Minidump yorumlayabilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Sevgiler.

Çözüm
Hocam selam, haklısınız sildiğim sürücü tekrar yüklendi. Bahsettiğiniz port sıkıntıları ve ara bellek hataları için ne yapmam gerekiyor?
Port değiştirmek, buffer hataları sürücü kaynaklıdır diye düşünüyorum bu sebeple Windows'un kuracağı sürücüyü değiştirmek lazım. O yüzden daha güncel bir sürücüsünü kurman gerekiyor.

Problemin temeli şu; birkaç ay önce Wi-Fi kendi kendine kopmaya ve koptuğu esnada bağdaştırıcılar kısmında görünmemeye başladı. Sırasıyla; Wi-Fi bağlantısı kesiliyor, sağ alttaki dünya simgesine tıklayınca Wi-Fi kapanmış görünüyor, bağdaştırıcılarda devre dışı durumda oluyor ve etkinleştiremiyorum, son olarak da bağdaştırıcılar kısmında yok olup birkaç dakika sonra geri geliyordu. Belki onlarca sürücü güncelledim, kaldırdım kurdum ancak bu problem hep devam edince ben de Wi-Fi kartının arızalanmış olabileceğini düşünerek
Doğru düşünmüşsün.

USB Wi-Fi aldım. Halihazırda onu kullanıyorum ve bu mavi ekran hatasını bu sebeple alıyorum sanırım. Önerilere açığım.
Bu sebeple alıyorsun.

Önce USB aygıtını farklı bir USB3 portuna tak, ardından Aygıt Yöneticisi'nden sürücüsünü kaldır ve linkteki sürücüyü kur. Daha sonra Aygıt Yöneticisi'nden sürücü tarihini kontrol et, 2015 yazıyorsa tekrar denemen gerekiyor. 2021 yazıyorsa sorunsuz şekilde kurmuşsundur.

İyi hoş demişsin de sürücüyü kaldırmak, tekrardan Windows'a yükletmek demektir. Sende port sıkıntıları ve ara bellek hataları da var.

Zaten halihazırda kullandığın sürücü Windows'un kurmuş olduğu sürücü olduğu için bir şey değişmiyor.

Hocam selamlar, haklısınız sildiğim sürücü tekrar yüklendi. Bahsettiğiniz port sıkıntıları ve ara bellek hataları için ne yapmam gerekiyor?

Problemin temeli şu; birkaç ay önce Wi-Fi kendi kendine kopmaya ve koptuğu esnada bağdaştırıcılar kısmında görünmemeye başladı. Sırasıyla; Wi-Fi bağlantısı kesiliyor, sağ alttaki dünya simgesine tıklayınca Wi-Fi kapanmış görünüyor, bağdaştırıcılarda devre dışı durumda oluyor ve etkinleştiremiyorum, son olarak da bağdaştırıcılar kısmında yok olup birkaç dakika sonra geri geliyordu. Belki onlarca sürücü güncelledim, kaldırdım kurdum ancak bu problem hep devam edince ben de Wi-Fi kartının arızalanmış olabileceğini düşünerek USB Wi-Fi aldım. Halihazırda onu kullanıyorum ve bu mavi ekran hatasını bu sebeple alıyorum sanırım. Önerilere açığım.

Hocam selam, haklısınız sildiğim sürücü tekrar yüklendi. Bahsettiğiniz port sıkıntıları ve ara bellek hataları için ne yapmam gerekiyor?
Port değiştirmek, buffer hataları sürücü kaynaklıdır diye düşünüyorum bu sebeple Windows'un kuracağı sürücüyü değiştirmek lazım. O yüzden daha güncel bir sürücüsünü kurman gerekiyor.

Problemin temeli şu; birkaç ay önce Wi-Fi kendi kendine kopmaya ve koptuğu esnada bağdaştırıcılar kısmında görünmemeye başladı. Sırasıyla; Wi-Fi bağlantısı kesiliyor, sağ alttaki dünya simgesine tıklayınca Wi-Fi kapanmış görünüyor, bağdaştırıcılarda devre dışı durumda oluyor ve etkinleştiremiyorum, son olarak da bağdaştırıcılar kısmında yok olup birkaç dakika sonra geri geliyordu. Belki onlarca sürücü güncelledim, kaldırdım kurdum ancak bu problem hep devam edince ben de Wi-Fi kartının arızalanmış olabileceğini düşünerek
Doğru düşünmüşsün.

USB Wi-Fi aldım. Halihazırda onu kullanıyorum ve bu mavi ekran hatasını bu sebeple alıyorum sanırım. Önerilere açığım.
Bu sebeple alıyorsun.

Önce USB aygıtını farklı bir USB3 portuna tak, ardından Aygıt Yöneticisi'nden sürücüsünü kaldır ve linkteki sürücüyü kur. Daha sonra Aygıt Yöneticisi'nden sürücü tarihini kontrol et, 2015 yazıyorsa tekrar denemen gerekiyor. 2021 yazıyorsa sorunsuz şekilde kurmuşsundur.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Doğru düşünmüşsün.

Bu sebeple alıyorsun.

Teşekkür ederim, vakit bulursam PC'yi son sürüm bir Windows ile formatlayacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt