Keşke tek tek değil de topluca. RAR içinde atsaydın açıkçası daha kolay olurdu ama önemli değil minidump dosyalarını inceledim çıkarımım şöyle;

1-)

1753613117763.webp

Bu hata, işletim sisteminin erişmemesi gereken sistem belleğine ulaşmaya çalıştığını gösteriyor. Kök neden genellikle bir sürücü hatası veya donanımsal bellek sorunu gibi görünüyor yani her şey olabilir. Direkt RAM, antivirüs ya da driver demek doğru olmaz herhangi birinden olabilir.

2-)

1753613360732.webp

Bu iki hata aynı zaten, Bu hatalar, çekirdek düzeyindeki bir sürücünün, izin verilmeyen bir belleğe erişmeye çalıştığını gösteriyor. Yani bu direkt driver gibi duruyor. Tabii duruma göre RAM'de de bozulma olabilir.

3-)

1753613813043.webp

FLTMGR.SYS nedir diye arattığımda; veri depolama sürücülerini yöneten ve Windows'un depolama sürücüleriyle etkileşim kurmasına yardımcı olan kritik bir sistem dosyasıdır.
  • Bozuk veya hatalı bir sabit disk (özellikle sistem diskinde bad sector varsa)
  • Uyumsuz veya hatalı çalışan disk sürücüsü
  • RAM veya VRAM'de bozulma veya aşırı ısınma
**Sonuç olarak 3 tane çıkarımım var
1- HD Tune ile disklerini tara sağlık durumlarını kontrol et.
2- VRAM içi DDU ile driverları kaldırıp tekrar kur.
3- RAM'lerin'i kontrol et Memtest86 ile test edebilirsin ardından XMP profilini değiştirip ya da kapatabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan DDU yu indirip ekran kartı driverını silebilirsin.
Ekran kartını yazmadığın içi bilemiyorum ama ekran kartına göre en son driver versiyonunu kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iş Memtes86 ile bir test yapın:

Tamamdır hocam yarın yapıp sonucu paylaşacağım.

Tamamdır hocam yarın yapıp sonucu paylaşacağım.
Hocam testi tamamlayamadım maalesef. 44/48 test yapabildi temiz çıktı hepsi. Sizce testi tekrardan başlatmalı mıyım o 4 test çok önemli midir?

@Recep Baltaş Merhabalar testi baştan başlattım tamamen bitmediği için içime sinmedi. Test sonucu temiz hiçbir hata çıkmadı. Ne yapmam lazım ? Bugün bi ton mavi ekran yedim dump dosyalarını paylaşsam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme: