Bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu, normal şekilde açtım. Ancak https://.. gibi yazıların olduğu bir mavi ekran hatası verdi ve “analiz ediliyor” deyip %100’de 15 dakika bekledi. İlerleme olmayınca kasayı kapatıp tekrar açtım.
Sonrasında Windows’u açmaya çalıştığımda her şey sorunsuz gidiyor: BIOS ekranı geliyor, ardından Windows logosu çıkıyor, simge dönüyor… Tam masaüstü gelecekken monitör kapanıp açılıyor, ekran simsiyah kalıyor. Sol üstte sadece “HDMI” yazısı çıkıyor yani monitör sinyal alamıyor.
Kendim de bilgisayarcıyım, birçok yöntem denedim:
Farklı monitörlerde denedim
SSD’yi başka bilgisayarda denedim, yine aynı
Güvenli modda açmayı denedim, olmuyor
Düşük çözünürlüklü mod da işe yaramıyor
Otomatik onarım başarısız
Güncellemeleri kaldırmak işe yaramadı
Sistem Windows’a geçerken monitör kapanıyor. İçindeki Chrome ve diğer programlardaki verilerim çok önemli. Yardımcı olabilir misiniz?
@Recep Baltaş hocam sen bu sorunu çözersin bir el atıverirsen çok sevinirim.
Mavi ekran hatası sadece bir kez çıktı uzun süre %100 de kalınca reset atmak zorunda kaldım sonrasında da Windows simgesindenden sonra siyah ekran da kalmaya başladı sistem. Güvenli moda girince daha siyah ekranda kalıyor. Mavi ekran hatası da HTTP Li bir şeydi sadece onu hatırlıyorum. Eğer mavi ekran hata loglarının hangi klasörde tutuldugunu biliyorsanız diski çalışan bir makinaya bağlayıp log u ordan alabilirim.
Mavi ekran hatası sadece bir kez çıktı uzun süre %100 de kalınca reset atmak zorunda kaldım sonrasında da Windows simgesindenden sonra siyah ekran da kalmaya başladı sistem. Güvenli moda girince daha siyah ekranda kalıyor. Mavi ekran hatası da HTTP Li bir şeydi sadece onu hatırlıyorum. Eğer mavi ekran hata loglarının hangi klasörde tutuldugunu biliyorsanız diski çalışan bir makinaya bağlayıp log u ordan alabilirim.
yaklaşık 6 7 yıldır hiç degişiklik yapmadım ayarlarda. windows 1607 den yüksetlme yapınca ayarlar sıfırlanmış olabilir sanırım. neler yapabiliriz başka bu dism in yarıda kalmasına neden olan eksik dosyanın tamirini saglayan yontem yok mudur bildiginiz ?