Kullanmıyorum direkt hocam valla öyle rahatladım ki. X resmen Türkiye'nin solcu sağcı kavgalarının devam ettiği bir paralel evren gibi imkânları olsa ekrandan silah çıkaracaklar.
Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.
X siyasetine inanmayın. Hesapların cogu kontrol ediliyor, fonlaniyor. Insanlarin etkileşimini çekmeye dayalı bir sistem kurmuşlar. Haber siteleri baştan yalan zaten. İddialar kesin gibi paylaşılıyor, söylentiler kesin gibi paylaşılıyor.
Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.
Kesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.
Kesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.
Elon Musk şu mavi tik görüntülenmesinden para kazanmayı açtığından beri terliksi hayvandan, amiplerden bile zekasız insanlar mavi tik alıp para kasmaya çalışıyorlar işte. Engelledikçe çoğalmaları da ayrı konu. Mayoz bölünüyorlar elemanlar.