X - Twitter Mavi tikli hesaplar saçmalığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarthGorsoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    mavi
Kullanmıyorum direkt hocam valla öyle rahatladım ki. X resmen Türkiye'nin solcu sağcı kavgalarının devam ettiği bir paralel evren gibi imkânları olsa ekrandan silah çıkaracaklar.
Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.

Öyle ya zaten, kırpmadan adam akilli haber yapan sayfa sayısı bir elin parmağını geçmez.

Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.

Kesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.

Kesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.
O tarz şeyler için Redit bence Twitter’ın yerini tutar. Benim gözüm gündeme kayıyor

En ufak ters bir lafında küt diye dava açan, işsiz güçsüz takımı. Silmişken silik kalsaydı keşke.

@erdym, haberler için bundleı önerecektim web sitesi uygulamasının tersine.

Reddit mükemmel bir yer iyi kullanırsan. Fandom, teknoloji, gündem hepsi için 10 numara.

Arcane subredditinde o kadar çok vakit harcadım ki
Konulara özel açılan subredditlerde önemli güncellemelerin de paylaşılması ayrı güzel. Techolaydan 1 hafta ban yediğimde çok kullandım .

Elon Musk şu mavi tik görüntülenmesinden para kazanmayı açtığından beri terliksi hayvandan, amiplerden bile zekasız insanlar mavi tik alıp para kasmaya çalışıyorlar işte. Engelledikçe çoğalmaları da ayrı konu. Mayoz bölünüyorlar elemanlar.

İfadeler: 442
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…