Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.Kullanmıyorum direkt hocam valla öyle rahatladım ki. X resmen Türkiye'nin solcu sağcı kavgalarının devam ettiği bir paralel evren gibiimkânları olsa ekrandan silah çıkaracaklar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Öyle ya zaten, kırpmadan adam akilli haber yapan sayfa sayısı bir elin parmağını geçmez.X siyasetine inanmayın. Hesapların cogu kontrol ediliyor, fonlaniyor. Insanlarin etkileşimini çekmeye dayalı bir sistem kurmuşlar. Haber siteleri baştan yalan zaten. İddialar kesin gibi paylaşılıyor, söylentiler kesin gibi paylaşılıyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Çoğunluğu öyle ne yazık ki. O yüzden gündeme bulaşmayıp takip edeceğiniz hobi ya da bilim hesapları varsa onları takip edip sadece oraya bakmak en iyisi olur.
Kesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.
O tarz şeyler için Redit bence Twitter’ın yerini tutar. Benim gözüm gündeme kayıyorKesinlikle katılıyorum. Ara sira PC üzerinden girip sadece teknoloji ve oyun bakıyorum. Siyaset okuyorum ama X'in o tarafına hiç bulasmiyorum. İnsanlar kendine paralel evren kurmuş hayaller içinde yaşıyorlar resmen.
erdym
Üstün
O tarz şeyler için Reddit bence Twitter'ın yerini tutar. Benim gözüm gündeme kayıyor.
Reddit haberden çok çözüm üzerine, adamlar makale gibi rehber diziyorlar.
- Makaleler
- 1
Reddit mükemmel bir yer iyi kullanırsan. Fandom, teknoloji, gündem hepsi için 10 numara.O tarz şeyler için Redit bence Twitter’ın yerini tutar. Benim gözüm gündeme kayıyor
Arcane subredditinde o kadar çok vakit harcadım ki
@erdym, haberler için bundleı önerecektim web sitesi uygulamasının tersine.
Konulara özel açılan subredditlerde önemli güncellemelerin de paylaşılması ayrı güzel. Techolaydan 1 hafta ban yediğimde çok kullandım .Reddit mükemmel bir yer iyi kullanırsan. Fandom, teknoloji, gündem hepsi için 10 numara.
Arcane subredditinde o kadar çok vakit harcadım ki![]()
LA Knight
Üstün
Elon Musk şu mavi tik görüntülenmesinden para kazanmayı açtığından beri terliksi hayvandan, amiplerden bile zekasız insanlar mavi tik alıp para kasmaya çalışıyorlar işte. Engelledikçe çoğalmaları da ayrı konu. Mayoz bölünüyorlar elemanlar.
- Makaleler
- 1
Bu uygulamada çok fazla sahte hesapların olduğu uzun zamandır söyleniyor.