Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alifer

Uzman
Yabancı plakaya benziyordu çünkü harflerle başlıyordu, zannedersem 3 harf vardı başlangıcında sonrasında da 5 tane rakam. Nerenin plakası bu hiç bir bilgi bulamadım?

Aklıma tek gelen şey belki birleşmiş milletlerle ilgisi olabileceği çünkü onların da böyle bir mavi plaka olayı vardı yanlış değilsem ancak onlarda yazıyordu işte BM görevlisi vesaire diye.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu olabilir mi?
Diplomatik İsviçre plakası?
1725912028511.webp
Yabancı plakaya benziyordu çünkü harflerle başlıyordu, zannedersem 3 harf vardı başlangıcında sonrasında da 5 tane rakam. Nerenin plakası bu hiçbir bilgi bulamadım?

Aklıma tek gelen belki birleşmiş milletlerle ilgisi olup olamayacağı çünkü onların da böyle bir mavi plaka olayı vardı yanlış değilsem ancak onlarda yazıyordu işte BM görevlisi vesaire diye.
Diplomatik plakadır yüksek ihtimal.

Yabancı plakaya benziyordu çünkü harflerle başlıyordu, zannedersem 3 harf vardı başlangıcında sonrasında da 5 tane rakam. Nerenin plakası bu hiç bir bilgi bulamadım?

Aklıma tek gelen şey belki birleşmiş milletlerle ilgisi olabileceği çünkü onların da böyle bir mavi plaka olayı vardı yanlış değilsem ancak onlarda yazıyordu işte BM görevlisi vesaire diye.
Resim var mı? Daha iyi yardımcı oluruz.

Yabancı plakaya benziyordu çünkü harflerle başlıyordu, zannedersem 3 harf vardı başlangıcında sonrasında da 5 tane rakam. Nerenin plakası bu hiçbir bilgi bulamadım?

Gürcistan olabilir.

Ticari durumlarda kullanılıyor.

Gürcistan olabilir.

Ticari durumlarda kullanılıyor.
İnternetten baktığımda normal bizim beyaz taban, siyah harf/yazı olarak gözüküyor, kısacası tipik EU yönetmeliğine uygun şekilde. Ayrıca onlarda GE (ülke kodu) yazıyor, bunda o da yoktu,

Masmavi zemin üstüne siyah yazılar vardı sadece, herhangi bir ülke kodu yok.

NPV 08520 gibi bir şeydi atıyorum, tam hatırlamasam da

Maalesef değil büyük ihtimalle diplomatik plaka.
Diplomatik plakadır yüksek ihtimal.
Diplomatik plakaların yazı rengi beyaz oluyormuş bu arkadaşın siyahtı. İçerideki tipte tam slavik/gürcü bir tipti gürcistan deyince aha dedim bulundu. :D Ama değilmiş.

Son düzenleme:
İnternetten baktığımda normal bizim beyaz taban, siyah harf/yazı olarak gözüküyor, kısacası tipik EU yönetmeliğine uygun şekilde. Ayrıca onlarda ge (ülke kodu) yazıyor, bunda o da yoktu,

Masmavi zemin üstüne siyah yazılar vardı sadece, herhangi bir ülke kodu yok.

Npv 08520 gibi bir şeydi atıyorum, tam hatırlamasam da.

Diplomatik plakaların yazı rengi beyaz oluyormuş bu arkadaşın siyahtı. İçerideki tipte tam slavik/gürcü bir tipti Gürcistan deyince aha dedim bulundu. :D ama değilmiş.

Hocam bu mu?

Finland_diplomatic_license_plate_CD-1214-1024x393.webp

Son düzenleme: