Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kullanılan kumaş ve kumaş kalitesi daha önemli bence, sonraki önemli husus işçiliğin kalitesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pantolon konusunda sizce hangisi daha kaliteli Colins mi, Mavi mi? Gördüğüm kadarıyla Colins bir tık daha ucuza satılıyor.
Bence Colins daha dayanıklı.
Yıllar önce mavi pantolonları tercih ediyordum, ama sürtünmeden dolayı 2-3 ay içinde aşınıp yırtılıyordu. Sonrasında LTB markasını denemeye başladım ve onların pantolonlarını daha iyi buldum. Hâlâ kullanıyorum. Bahsettiğim aşınma ve yırtılma LTB pantolonlarında da oluyor, ancak çok daha uzun sürede gerçekleşiyor. Ayrıca, mağazasına gittiğimde hemen istediğim gibi işlem yapıyorlar; değişim ya da hediye çeki seçenekleri sunuyorlar. Bu tür bir hizmeti mavi markasında maalesef göremedim.
Kullanılan kumaş ve kumaş kalitesi daha önemli bence, sonraki önemli husus işçiliğin kalitesi.
İşçilik olarak bence Mavi bir tık daha iyi hocam ama kullanılan kumaş Colins'de biraz daha dayanıklı gibi.
Yıllar önce mavi pantolonları tercih ediyordum ama sürtünmeden dolayı 2-3 ay içinde aşınıp yırtılıyordu. Sonrasında LTB markasını denemeye başladım ve onların pantolonlarını daha iyi buldum. Hâlâ kullanıyorum. Bahsettiğim aşınma ve yırtılma LTB pantolonlarında da oluyor, ancak çok daha uzun sürede gerçekleşiyor. Ayrıca, mağazasına gittiğimde hemen istediğim gibi işlem yapıyorlar; değişim ya da hediye çeki seçenekleri sunuyorlar. Bu tür bir hizmeti mavi markasında maalesef göremedim.
Bende Colins ve Mavi pantolon var. Mavi kullandım güzeldi işçiliği bence Colins'den bir tık daha iyi işçilik olarak fakat kumaş ince pek güven vermedi bana Colins bir tık daha dayanıklı hissettiriyor gibi. Colins'i uzun süre giydim yaklaşık 8 yıl 1983 yazandan benim hatam sonucu rengi soldu yoksa dayanıklı pantolondu. Başka bir tane almayı düşünüyorum. LTB hiç kullanmadım, insanların fikirlerini sorayım dedim fikir belirten arkadaşlara teşekkürler.
- Makaleler
- 1
Barrels & Oil mağazasında satılan pantalonları beğeniyorum ben de, hor kullanıyorum ama yine de birkaç sene dayanıyor.İşçilik olarak bence Mavi bir tık daha iyi hocam ama kullanılan kumaş Colins'de biraz daha dayanıklı gibi.
Colins kalıp küçük mavinin kalıpları daha iyi.
Mavi Jeans eskiden kaliteli üretiyordu. Şimdiki pantolonlar 2-3 ayda yırtılıyor. Her 3 ayda pantolonu mağazaya götürüyoruz. Bir daha da Mavi'den pantolon almayız.
Colins pantolonlar nasıldır bilemem hiç giymedim.
Colins pantolonlar nasıldır bilemem hiç giymedim.
Yiğidowski
Üstün
Colin's.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-