Mavi'de part time çalışma şartları nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
  • Etiketler Etiketler
    mavi nedir

cemkaraca

Yetkin
Daha öncesinde buna benzer bir giyim mağazasında 1 aylık iş tecrübem olmuştu. Bugün Mavi'den mesaj geldi part time için. AVM'de. AVM bana 15 dakika uzaklıkla otobüs ile. Yakın yani. İş görüşmesi ise video mülakat yapacakmışız link attılar. Çalışma şartları nedir bilen var mı? Bir de video mülakat nasıl ilerler, 5 soru varmış. Nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşım Mavi'de çalışıyor. Bildiğim kadarıyla haftada 30 saat (4 gün) oluyor. 8 saat (1 saati mola) çalışıyorlarmış. Maaşı yaklaşık 15.000 TL civarı, haftada 30 saat olan yarı zamanlı işlerin çoğu bu civarlarda maaş veriyor diye biliyorum.

Bunun dışında bir de prim ücreti ve yemek kartı veriliyormuş. 7-8 bin TL prim aldığını söylemişti. İş görüşmesi kısmını bilmiyorum.

Teşekkür ederim bilgi için. Prim satış başına mı veriliyor yoksa her ay kesin prim yatıyor mu?

Teşekkür ederim bilgi için. Prim satış başına mı veriliyor yoksa her ay kesin prim yatıyor mu?
Mağaza, havuz sistemi olarak çalışıyorsa toplam cirodan herkese veriliyormuş. Şahsi ise kendi aylık cirondan %1 alıyormuşsun. Senin ilgilendiğin müşteriden %1 pay alıyormuşsun eğer şahsi ise, anladığım kadarıyla böyle. Çok detayını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…