Merhaba. Mavro KG901 TR klavyemde makroları nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum. Klavyeye rastgele basıldığı için bazı tuşlarda otomatik makronun komutu çalışıyor. Yazılımından sıfırladım olmadı, internete baktım olmadı. İyi günler.
Mavro KG901 TR klavyenizde makro ayarlarını sıfırlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
Klavyeyi Kapatın: İlk olarak klavyenizin USB bağlantısını çıkararak veya güç düğmesinden kapatarak kapatın.
2.
Makro Sıfırlama Tuşuna Basma:
- Çoğu Mavro klavyesinde, makro ayarlarını sıfırlamak için bir tuş kombinasyonu vardır. Genellikle “FN” tuşu ile birlikte belirli bir tuşa (örneğin, “Esc” veya “F12”) birkaç saniye basılı tutmanız gerekir. Kullanıcı kılavuzunda bu kombinasyonu kontrol edin.
3.
Yazılım Üzerinden Sıfırlama:
- Eğer yazılımınız var ve başlattıysanız, makro bölümünden “Tümünü Sıfırla” veya benzer bir seçenek bulmaya çalışın.
- Herhangi bir değişiklik yapmadan önce “Ayarları Kaydet” veya “Uygula” seçeneğine tıklamayı unutmayın.
4.
Yazılımı Güncelleyin:
- Klavyenizin yazılımını güncelleyerek en son sürümü kullandığınızdan emin olun. Bunun için üreticinin web sitesini kontrol edin.
5.
Farklı Bir Bilgisayarda Deneyin:
- Klavyenizi farklı bir bilgisayara takarak etkileyen yazılımlar veya ayarların olmadığından emin olun.
6.
Fabrika Ayarlarına Dönmek:
- Eğer tüm bu adımlar işe yaramadıysa, klavyenizin fabrika ayarlarına döndürme seçeneğini deneyin. Kullanıcı kılavuzunda bu işlem hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.
Bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olmalıdır. Eğer sorun devam ederse, lütfen ekstra detaylarla geri dönün.