Arkadaşlar zamanında Max Payne 1 oynamış ve çok beğenmiştim. Şimdi ise Steam'de indirime gitmiş bu iki oyun. Sizce alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Max Payne 2'yi kesinlikle tavsiye ederim. Birinci oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak üçüncü oyunu pek beğenmedim. Yıllar önce denediğimde sanırım araya sürekli sinematik giriyordu.
İkisi toplam 8,5 Dolar. 2'yi kesin alayım diyorum ama almış iken 3'ü de alma düşüncesindeydim. Yıllar sonrasında bir nostalji yaşıyım diyorum ama 3 hakkında çok olumsuz duyumlar aldım. Gerçekten kötü mü?Max Payne 2'yi kesinlikle tavsiye ederim. Birinci oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak üçüncü oyunu pek beğenmedim. Yıllar önce denediğimde sanırım araya sürekli sinematik giriyordu.
- Makaleler
- 14
Üçüncü oyun konusunda kararsız kaldıysan Youtube'da biraz videolarını izleyebilirsin. Ben oyunun sürekli ara sahneler göstermesine ve fare kontrolünün kötü olmasına dayanamayıp silmiştim. İkinci oyunun birinci oyundan da güzel olduğunu düşünüyorum.İkisi toplam 8,5 Dolar. 2'yi kesin alayım diyorum ama almış iken 3'ü de alma düşüncesindeydim. Yıllar sonrasında bir nostalji yaşıyım diyorum ama 3 hakkında çok olumsuz duyumlar aldım. Gerçekten kötü mü?
Kesinlikle al 2. oyunu tavsiye ederim çok iyi ve Steam'de ucuz indirimle sanırım. 1.Oyunu almak istiyorsan Kinguin gibi sitelere bakabilirsin orada key satılıyordur.
yusufir
Yetkin
Kesinlikle alınır. Fakat 3'üncü oyunda çok fazla cutscene (Ara sahne) var. Oyunda iki çatışmaya giriyorsun, hop, araya hemen bir ara sahne giriyor. Hani öyle 3-5 tane falan da değil. Neredeyse adımbaşı 1 cutscene var. Oyunda bir speedrun Challange'ı yapmaya kalksan yandın. Eğer 3'üncü oyunu da alacaksan, bunu da göz önünde bulundur.
OrtamcıHazard
Çalışkan
Arkadaşlar zamanında Max Payne 1 oynamış ve çok beğenmiştim. Şimdi ise Steam'de indirime gitmiş bu iki oyun. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar 3. oyunun dezavantajlarını söylemişler ama bence rezalet bir oyun değil vuruş hissi vs bence hâlâ güzel ve almaya değer.
2. oyun zaten kesin oynanmalı.
yusufir
Yetkin
Arkadaşlar 3. oyunun dezavantajlarını söylemişler ama bence rezalet bir oyun değil vuruş hissi vs bence hâlâ güzel ve almaya değer.
2. oyun zaten kesin oynanmalı.
Ben 3'üncü oyunu PS3'te oynamıştım ve oynarken acayip keyif almıştım. Hatta oyunda bir "New York Minute" modu var, akıllara zarar. Bir nevi challange modu gibi düşün. Bu modda hiç ölmeden oyunu bitirmen gerekiyor. Her ne kadar zorlu olsa da, kesinlikle eğlenceli bir mod.