Yer
Sodom
Geçenlerde sahafta oldukça eski bir Lombak dergisi buldum ve 5 TL'ye aldım. O zaman ki satış fiyatı ise KDV dahil 1.750.000 TL imiş. Türk parasından sıfırlar atılmadan önce tabii :D Derginin arkasında ise bazı ilanlar buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Aralarında gerçekten ilgi çekici olanlarda vardı çünkü. İyi okumalar.

İlk ilan
FLASH, ASP ve HTML öğrenmek isteyenler buraya! (+ Bedavaya e-mail adresi)
(Bir site linki ve ilan verenin ismi)

İkinci ilan
ASUS Cuv4X
Anakart AGPX4
4 USB port
NVIDIA GeForce 4 64 MB ekran kartı
30 GB Quantum Fireball + 4.3 GB HDD
48x24x48 LG CD-RW
48X Creative CD-ROM
512 MB SD-RAM
Pentium III
(İletişim bilgileri)

Acaba bu sistem için istenilen fiyat ne kadardı?

Üçüncü ilan
Tomb Raider 1 ve de Unfinished Business arıyorum. DOS versiyonunu buldum ama sesi çıkmıyor bir türlü. Windows versiyonu olan varsa Allah rızası için... Ankara. (İletişim bilgileri)

Dördüncü ilan
Bende bir tane Walkman var da, satıyorum para lazım... Sony bu... Kulaklığı da Philips, orijinal her ikisi de... Vallahi makul fiyata... 70 milyona veriyorum... Minimum... Daha fazlası da kabulümdür :))
Hadi mail atın... Cep verirdim de... Sapık çok. İstanbul içi olsun...
(Hotmail adresi)

Beşinci ilan
Cort marka gitar, 24 perdeli, çift manyetikli, tertemiz, gıcır gıcır. Çizik bile yok, sadece 200 dolar.
(Hotmail adresi)

Altıncı ilan
Metallica'nın bütün albümlerinin bas Tab kitaplarını satıyorum. Hepsi çok temiz ve hiç kullanılmamış. Arayın görüşelim. (İsim ve numara)

Yedinci ilan
Elimde Saving Private Ryan Collectors Edition ve Blade 2 DVD'leri var. Kutusuyla falan satılık. Teki 12.5 çifti 20 milyon. Bursa içi olursa iyi olur. (Hotmail adresi)

Daha fazla ilan var ama sadece ilgimi çekenleri yazdım. Verdikleri adresleri de yazmadım belki kullanan vardır hâlâ.