OnePC Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 733 Beğeniler 236 20 Ağustos 2024 #1 Maymun çiçeği virüsü vs diyorlar da en ufak bir bilgim yok. Sadece tek sorum: Koronada olduğu gibi tekrardan uzaktan eğitime geçilir mi?
Maymun çiçeği virüsü vs diyorlar da en ufak bir bilgim yok. Sadece tek sorum: Koronada olduğu gibi tekrardan uzaktan eğitime geçilir mi?
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 20 Ağustos 2024 #2 Sanmam.
baysigma Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 702 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 20 Ağustos 2024 #3 Sanmıyorum.
sweiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Beğeniler 100 20 Ağustos 2024 #5 Çiçek aşısı bu ilaca karşı koruma sağlıyor. Afrika'da bir hastalık krizi bulunuyor. Sebebi Afrika'da herkesin bu ilaca erişememesi. Çok zor.
Çiçek aşısı bu ilaca karşı koruma sağlıyor. Afrika'da bir hastalık krizi bulunuyor. Sebebi Afrika'da herkesin bu ilaca erişememesi. Çok zor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 20 Ağustos 2024 #6 OnePC dedi: Maymun çiçeği virüsü vs diyorlar da en ufak bir bilgim yok. Sadece tek sorum: Korona da olduğu gibi tekrardan uzaktan eğitime geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olacağı belli olmaz. Koronanın ilk zamanlarında da insanlar show haberde görüp normalmiş gibi bakıyordu. Bir anda patladı.
OnePC dedi: Maymun çiçeği virüsü vs diyorlar da en ufak bir bilgim yok. Sadece tek sorum: Korona da olduğu gibi tekrardan uzaktan eğitime geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olacağı belli olmaz. Koronanın ilk zamanlarında da insanlar show haberde görüp normalmiş gibi bakıyordu. Bir anda patladı.
TrexMobile Başarılı Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Beğeniler 83 20 Ağustos 2024 #7 Kapanmaz diye düşünüyorum ama kapanma ihtimali olma gerçeğini de değiştirmez maalesef.
9 9736 Üyecik Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 4 20 Ağustos 2024 #8 %100 bir iyileşme şansı vermese de bu virüsün ilacı elimizde. Korona gibi bir pandemiye dönüşeceğini hiç sanmasam da ne olacağı belli olmaz.
%100 bir iyileşme şansı vermese de bu virüsün ilacı elimizde. Korona gibi bir pandemiye dönüşeceğini hiç sanmasam da ne olacağı belli olmaz.
KS KS OnePC Uzman Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 733 Beğeniler 236 20 Ağustos 2024 #9 TrexMobile dedi: Kapanmaz diye düşünüyorum ama kapanma ihtimali olma gerçeğini de değiştirmez maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim için çok kötü olur kapanması. 9736 dedi: %100 bir iyileşme şansı vermese de bu virüsün ilacı elimizde. Korona gibi bir pandemiye dönüşeceğini hiç sanmasam da ne olacağı belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Bize ilkokulda aşı falan yapmışlardı ya o çiçek aşısıydı bunun gibi miydi?
TrexMobile dedi: Kapanmaz diye düşünüyorum ama kapanma ihtimali olma gerçeğini de değiştirmez maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim için çok kötü olur kapanması. 9736 dedi: %100 bir iyileşme şansı vermese de bu virüsün ilacı elimizde. Korona gibi bir pandemiye dönüşeceğini hiç sanmasam da ne olacağı belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Bize ilkokulda aşı falan yapmışlardı ya o çiçek aşısıydı bunun gibi miydi?
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 20 Ağustos 2024 #10 Şu anlık böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Ha, eğer bu virüs bir ihtimal mutasyon geçirip daha da bulaşıcı hale gelirse işler değişir.
Şu anlık böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. Ha, eğer bu virüs bir ihtimal mutasyon geçirip daha da bulaşıcı hale gelirse işler değişir.