TrexMobile
Başarılı
Evet hocam haklısınız, üniversiteye gitmek için hevesli bir çok arkadaşımız var, ortamı görmek istiyorlar, uzağa gitmek istiyorlar onlar için gerçekten de çok kötü olur.
Evet hocam haklısınız, üniversiteye gitmek için hevesli bir çok arkadaşımız var, ortamı görmek istiyorlar, uzağa gitmek istiyorlar onlar için gerçekten de çok kötü olur.
Dershaneye gidiyorum. Kapanırsa benim için çok kötü olur.Evet hocam haklısınız, üniversiteye gitmek için hevesli bir çok arkadaşımız var, ortamı görmek istiyorlar, uzağa gitmek istiyorlar onlar için gerçekten de çok kötü olur.
Dershaneler bir şekilde açık kalıyor, belge falan çıkartıp yolluyorlardı Korona zamanında ama tabii ki eskisi gibi verimli olmaz umarım kapanmaz, virüs yayılmaz diyelim.Dershaneye gidiyorum. Kapanırsa benim için çok kötü olur.
Hayır. Abim gidemedi mesela. Uzaktan eğitim yaptılar. Verim sıfır oldu. Bende de aynı durum olursa aşırı kötü olur. Hayata küserim.Dershaneler bir şekilde açık kalıyor, belge falan çıkartıp yolluyorlardı Korona zamanında ama tabii ki eskisi gibi verimli olmaz umarım kapanmaz, virüs yayılmaz diyelim.
Bu kaynağa göre çiçek aşısı maymun çiçeğine karşı %85'lik bir koruma sağlıyor. Çiçek aşısının işe yarayıp yaramayacağı virüsün mutasyon geçirmesine de bağlı olacağı için şu an konuşmak için erken olur.Bize ilkokulda aşı falan yapmışlardı ya o çiçek aşısıydı bunun gibi miydi?
O haberin verildiği ilk gün, dün gibi aklımda. Kendi içimden alaylı bir şekilde, 'Düşünsene, bu virüs dünyayı ele geçiriyormuş,' demiştim. Time flies.Ne olacağı belli olmaz. Koronanın ilk zamanlarında da insanlar show haberde görüp normalmiş gibi bakıyordu. Bir anda patladı.
Kötü olmuş valla, uzaktan eğitimin hiçbir şeye katkısı yok gerçekten.Hayır. Abim gidemedi mesela. Uzaktan eğitim yaptılar. Verim sıfır oldu. Bende de aynı durum olursa aşırı kötü olur. Hayata küserim.
Yine istatistik kazandı. Ama daha iyisini yapardım diyor. Bende inşallah öyle olmam.Kötü olmuş valla, uzaktan eğitimin hiçbir şeye katkısı yok gerçekten.