Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Açıkçası kıymeti bilinmeyen bir marka daha geri dönüş yapmış oldu söylenenlere göre. Gördüğüm kadarıyla Doğan Trend Otomotiv distribütörü olmuş. Umarım bir daha geri gitmezler. Bir Japon daha hayırlı olsun. Yakında yavaş yavaş fiyatları yükselmeye başlar. Özellikle de ilanlarda bekleyen araçların.

Çok sevindiğim bir haber oldu. Mazda en kaliteli Japon markalarından bir tanesidir. Türkiye'de kıymeti hala bilinmiyor gerçi.

GEL-SİN
1761481647624.webp

mazda want GIF

1-1,5 milyon arası mazda gormeyi çok isterim.
Mazda genel olarak underrated olduğundan mıdır, çekildiği için midir bilmiyorum parça ve servis sıkıntısı var diye biliyorum.
(40 yılda bir parça bozuyor sanırım)

Cocuklugumun markasi Mazda, gencligimin markasi Opel'dir. Babamda sifir alinmis 2004 model 2.5 TD bir B2500 vardi. Sesini, parlak lacivert rengini ve yanlarda kasaya kadar giden desenlerini unutamam.

Haber sevindirici olsa da henuz yeni yeni dusunceler var gibi, ne olacagi belirsiz. Araclari halka pahali geliyor. Bir turlu yeterli isim yapamadilar. Ulkede stabil ekonomik kosullar yok, son 5 yilda yuzlerce uluslararasi marka iflas etmeden, batmadan cekilme yoluna gitti. Ekonomik sebeplerden cekilmis bir markanin bir anda fikri degistirmesi veya askiya almasi cok olasi.

İkinci arabam olarak Nissan ve Ford yerine Mazda pickup aldım B2500 serisi, yakıt performansı çok iyi, kaporta sağlam, yürüyen aksam malzeme fiyatları çok iyi, bulunmayan parça olursa diğer marka araçlarla parçaları biri birine uyuyor. Nasip olursa şehirler arası için bir SUV modelini alacağım sürekli binmek için. Al sat piyayası çok zayıf, kıymeti bilinmiyor.