Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de almak istesen alma derdim çünkü artık koleksiyonluk bir araba ve fiyatları uçuk ama Kıbrıs'ta alınabilir. Tabii Japon da olsa neredeyse 30 yaş üstü bir araç olduğundan illaki bir takım sıkıntılar çıkarabilir. Evin ikinci keyif aracı olarak bana daha uygun geliyor. Tente problemi olabilir, baktırman gerekir. Zaten biliyorsun Mazda'nın bu farları sık bozuluyor. O dönemki Mazda motorları sağlamdı ama yaş ve kötü kullanımdan dolayı baş ağrıtabilir. Kıbrıs'ta hatırladığım kadarıyla bu araçların çıkma parçasına ulaşmak daha kolay. Ayrıca Kıbrıs faktöründen dolayı deniz ve tuz kaynaklı paslanma ile korozyon durumuna baktırmak da faydalı olur.
Ethem Efe
Üstün
Anladım. İlk arabam olarak açıkçası eskilerden bir araba almak istiyorum. Yeni tarz veya spor görünümlü arabalar hoşuma gitmiyor. Ancak eskilerde de çok sıkıntı oluyor işte, gerçekten kararsız kaldım. Var mıdır “çok sıkıntı çıkarmaz” diyebileceğiniz, ikonik ve güzel görünümlü eski arabalar?Türkiye'de almak istesen alma derdim çünkü artık koleksiyonluk bir araba ve fiyatları uçuk ama Kıbrıs'ta alınabilir. Tabii Japon da olsa neredeyse 30 yaş üstü bir araç olduğundan illaki bir takım sıkıntılar çıkarabilir. Evin ikinci keyif aracı olarak bana daha uygun geliyor. Tente problemi olabilir, baktırman gerekir. Zaten biliyorsun Mazda'nın bu farları sık bozuluyor. O dönemki Mazda motorları sağlamdı ama yaş ve kötü kullanımdan dolayı baş ağrıtabilir. Kıbrıs'ta hatırladığım kadarıyla bu araçların çıkma parçasına ulaşmak daha kolay. Ayrıca Kıbrıs faktöründen dolayı deniz ve tuz kaynaklı paslanma ile korozyon durumuna baktırmak da faydalı olur.
Anladım. İlk arabam olarak açıkçası eskilerden bir araba almak istiyorum. Yeni tarz veya spor görünümlü arabalar hoşuma gitmiyor. Ancak eskilerde de çok sıkıntı oluyor işte, gerçekten kararsız kaldım. Var mıdır “çok sıkıntı çıkarmaz” diyebileceğiniz, ikonik ve güzel görünümlü eski arabalar?
İşte Kıbrıs bu konuda bizden bir tık farklı. Senin aklında modeller var ise linkleri at değerlendirelim. İlk araba için aslında en mantıklısı genç araba almak. Bu tarz araçlar bence ilk araba için pek uygun değil.
Ethem Efe
Üstün
İşte Kıbrıs bu konuda bizden bir tık farklı. Senin aklında modeller var ise linkleri at değerlendirelim. İlk araba için aslında en mantıklısı genç araba almak. Bu tarz araçlar bence ilk araba için pek uygun değil.
Açıkçası araba konularında çok bilgili değilim ancak biraz araştırdıktan sonra şunları bulabildim genel olarak.
2000 Model Otomatik Mazda MX
2000 model Mazda MX-5, 1.6 otomatik. Sorunsuz çalışan orijinal motor ve şanzıman. Tüm bakımları yapıldı. İçi ve dışı temizdir. Soft Top'da hata yoktur. Spor ruhlu, ekonomi
www.kktcarabam.com
Aklımda çok eski sayılmayacak mini cooperlar var ama çoğu kişi kötü araba dediği için vazgeçmiştim. MX5 dışında çok fazla gözüme kestirebildiğim bulamadım açıkçası.
Açıkçası araba konularında çok bilgili değilim ancak biraz araştırdıktan sonra şunları bulabildim genel olarak.
![]()
2000 Model Otomatik Mazda MX
2000 model Mazda MX-5, 1.6 otomatik. Sorunsuz çalışan orijinal motor ve şanzıman. Tüm bakımları yapıldı. İçi ve dışı temizdir. Soft Top'da hata yoktur. Spor ruhlu, ekonomiwww.kktcarabam.com
Aklımda çok eski sayılmayacak mini cooperlar var ama çoğu kişi kötü araba dediği için vazgeçmiştim. MX5 dışında çok fazla gözüme kestirebildiğim bulamadım açıkçası.
Açıkçası şu şekilde modeller tercih etsen senin için çok daha sağlıklı olur. O paralara o taraflarda BMW de var ama ben şahsen güvenemedim.
2019 Model Otomatik Suzuki Swift
Aracım temizdir sorunsuzdur üst modele geçeceğimden dolayı acil satılıktır. Ciddi alıcılar yazsın lütfen Bakımı 2bin km önce yapılmıştır. Whatsapp 05459005255
www.kktcarabam.com
Ethem Efe
Üstün
İlk attığınız ilan görünmüyor. Diğerlerine gelecek olursak, kesinlikle katılıyorum bunların ilk araba olarak alınmasına; ki zaten biliyorum. Ancak görünüşleri hoşuma giden arabalar değil, tek sıkıntım bu işte. Ama sanırım dediğiniz gibi, ilk önce bunlardan birini alıp ileride klasiklere yönelmek en mantıklısı olacak. Kendime düzgün bir iş bulsam zaten maaşlar 70–80’den başlıyor. Bir şekilde alınır illaki. Teşekkür ederim.Açıkçası şu şekilde modeller tercih etsen senin için çok daha sağlıklı olur. O paralara o taraflarda BMW de var ama ben şahsen güvenemedim.
![]()
2019 Model Otomatik Suzuki Swift
Aracım temizdir sorunsuzdur üst modele geçeceğimden dolayı acil satılıktır. Ciddi alıcılar yazsın lütfen Bakımı 2bin km önce yapılmıştır. Whatsapp 05459005255www.kktcarabam.com