RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.659 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 19 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayara temiz kurulum atmaya çalışıyorum. Diskleri silip bir adet ayrılmamış alan elde ettim. Ancak devam edemiyorum. Disk MBR imiş, GPT olmalıymış. Bu sorunu nasıl çözerim? Dosya Ekleri IMG_1250.webp 785,8 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba arkadaşlar, bilgisayara temiz kurulum atmaya çalışıyorum. Diskleri silip bir adet ayrılmamış alan elde ettim. Ancak devam edemiyorum. Disk MBR imiş, GPT olmalıymış. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm OSX 19 Mayıs 2024 Shift+F10 basınca komut penceresi açılacak. Ardından aşağıdaki komutları uygulayın. Kod: diskpart list disk select disk 0 clean convert gpt exit
Shift+F10 basınca komut penceresi açılacak. Ardından aşağıdaki komutları uygulayın. Kod: diskpart list disk select disk 0 clean convert gpt exit
KS KS RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.659 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 20 Mayıs 2024 #11 99 dedi: Konu çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin. Uzun uzun yazacaktım konuyu okumasam. Genişletmek için tıkla... İşaretledim de bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
99 dedi: Konu çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin. Uzun uzun yazacaktım konuyu okumasam. Genişletmek için tıkla... İşaretledim de bir şey olmadı.