Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Shift+F10 basınca komut penceresi açılacak. Ardından aşağıdaki komutları uygulayın.
Kod:
diskpart
list disk
select disk 0
clean
convert gpt
exit
BIOS'ta UEFI'yi aç. Legacy desteği varsa kapat.Merhaba arkadaşlar, bilgisayara temiz kurulum atmaya çalışıyorum. Diskleri silip bir adet ayrılmamış alan elde ettim. Ancak devam edemiyorum. Disk MBR imiş, GPT olmalıymış. Bu sorunu nasıl çözerim?
Diski yeni tuşuna basarak bölümlendirme işleminin gerçekleşmesine izin verin.Merhaba arkadaşlar, bilgisayara temiz kurulum atmaya çalışıyorum. Diskleri silip bir adet ayrılmamış alan elde ettim. Ancak devam edemiyorum. Disk MBR imiş, GPT olmalıymış. Bu sorunu nasıl çözerim?
RoaringLion
Üstün
OSX
Uzman
Rica ederim.Komut istemine girip diskpart’tan diski GPT’ye dönüştürdüm. Şu an yükleniyor. Teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 48204
RoaringLion
Üstün
- Makaleler
- 9
RoaringLion
Üstün
Bir dahakine onu denerim. Ben interneti kapatıp geri ileri yaparak yerel hesap oluşturdum. Teşekkür ederim."[email protected]" yaz, rastgele şifre salla. Gelen hataya tamam de ve lokal hesabını oluştur.
Konu çözüldüyse çözüldü olarak işaretleyin. Uzun uzun yazacaktım konuyu okumasam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü