Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Dün içtim 2 tane, çok güzeldi. Öneriyorum.
Ben hiç beğenmedim. Önceden filtre kahve içmiştim şimdi latte içtim tadı kötüydü. Acı kahve sevmem bu arada, ondan dolayı da olabilir.
Ethem Efe
Üstün
Ben hiç beğenmedim. Önceden filtre kahve içmiştim şimdi latte içtim tadı kötüydü. Acı kahve sevmem bu arada, ondan dolayı da olabilir.
Denk gelmiş olabilir, mccafe güzel yapıyor genelde.
SF26
Üstün
Mc C'afe'ler güzel aslında. Levent metrosundaki çok iyi mesela.Ben hiç beğenmedim. Önceden filtre kahve içmiştim şimdi latte içtim tadı kötüydü. Acı kahve sevmem bu arada, ondan dolayı da olabilir.
Hocam ben latte aldım vallahi süperdi.
Blackraven
Üstün
COVID öncesinde hatta sırasında da sanırım ₺1'ye satıyorlardı kahveleri. O zaman evim yakın olduğu için evde yapmaktansa gidip oradan alıyordum. Güzel günlerdi.
Evde yapıp gerekirse termosa koyuyorum. Kendine alıştıramazsın mek danılts. Bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz 
Uygulama yüklemek, kod vs. gerekiyor mu? Yoksa direk veriyorlar mı?
Uygulamadan kayıt olmanız lazım. Ana ekranda çıkıyor zaten ücretsiz kahve diye. Tıklayınca QR çıkıyor ekran altındaki barkod okuma cihazına okutuyorsunuz