Alex Mason

Yetkin

1745246434191.webp

Merhaba bu McDonald's ve Minecraft iş birliği oyuncakları almak için ne yapmamız gerekiyor?
Hangi menüden almamız gerekiyor?
Türkiye'de var mı?
Türkiye'de ki her McDonald's'ta var mıdır?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 142488

Merhaba bu McDonald's ve Minecraft iş birliği oyuncakları almak için ne yapmamız gerekiyor?
Türkiye'de var mı?

Buradaki listedeki restoranlardan aliniyor, sadece pazartesi gunleri veriliyor. Haftaya pazartesi son oyuncak verilecek ve sonrasinda bitiyor kampanya.

Ben sabah gittim bu oyuncaklari alman icin Minecraft bigmac menu veya Minecraft nugget menu alman lazim. Subeye 150 tane oyuncak gelmis sabah 7:30'dan oglen 12'ye kadar oyuncaklarin yarisindan fazlasini bitirmisler yani inanilmaz hizli tukeniyor. Sansima alabildim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 142488

Türkiye'de var mı?

Her hafta yeni oyuncak getiriyorlardı en son.
Almak için gidip parasını vererek alabiliyorsun.

Buradan hangi mağazalardan menüyü alabileceğin yazıyor. Her bir oyuncaktan 1 tane almak için 6 menü alman lazım sanırım.

Hayır her hafta pazartesi gidip sadece oyuncak alabiliyor menüye gerek yok.

Buradan hangi mağazalardan menüyü alabileceğin yazıyor. Her bir oyuncaktan 1 tane almak için 6 menü alman lazım sanırım.

Yok hocam oyuncaklar rastgele degil, her hafta sabit bir oyuncak veriyorlar. Bu haftanin oyuncagi bu

1745248242333.webp

Hocam bu listenin gelecek haftalar için olanlarını nereden bulabiliriz?
Her hafta liste guncelleniyor suandan haftanin restoranlari belli degil, haftaya cumartesi veya pazar belli olur

Buradaki listedeki restoranlardan aliniyor, sadece pazartesi gunleri veriliyor. Haftaya pazartesi son oyuncak verilecek ve sonrasinda bitiyor kampanya.

Ben sabah gittim bu oyuncaklari alman icin Minecraft bigmac menu veya Minecraft nugget menu alman lazim. Subeye 150 tane oyuncak gelmis sabah 7:30'dan oglen 12'ye kadar oyuncaklarin yarisindan fazlasini bitirmisler yani inanilmaz hizli tukeniyor. Sansima alabildim ben

Aşağıdaki bıraktığınız linkteki restoranlarda mı var sadece? Aynı ilde bulunun listede adı olmayan McDonald's'ta yok mu bu özel oyuncaklar?

Sadece linkteki restoranlarda var bu ozel 6 figur. Baska McDonald's da yok

Tamamdır teşekkür ederim.

Ben sabah gittim bu oyuncaklari alman icin Minecraft bigmac menu veya Minecraft nugget menu alman lazim. Subeye 150 tane oyuncak gelmis sabah 7:30'dan oglen 12'ye kadar oyuncaklarin yarisindan fazlasini bitirmisler yani inanilmaz hizli tukeniyor. Sansima alabildim ben.

1745252085552.webp

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Burada 31 Mayıs'ta bittiği söyleniyor. Kampanyanın Haftaya bittiğinden emin misiniz?

Son düzenleme: