Dazti

Becerikli
Merhabalar,internette gördüğüm bir video ile MCHOSE A5 Ultra almaya karar verdim.Videodaki kişi videoda 40 cps civarı yapıyordu yorumlarda "200+ cps yapabiliyor" falan diyordu,Mouse birkaç haftadır bende ve drag yapamıyor sanırım (yapmayı biliyorum) ayarlarım aşağıda:

1761156427018.webp

4k hz'de kullanıyorum ve debounce time 0,yardımcı olursanız sevinirim.

Yapamıyorsa fortnite'dan falan devam edicem 😥

Son düzenleme:
Merhabalar,internette gördüğüm bir video ile MCHOSE A5 Ultra almaya karar verdim.Videodaki kişi videoda 40 cps civarı yapıyordu yorumlarda "200+ cps yapabiliyor" falan diyordu,Mouse birkaç haftadır bende ve drag yapamıyor sanırım (yapmayı biliyorum) ayarlarım aşağıda:

Eki Görüntüle 194863

4k hz'de kullanıyorum ve debounce time 0,yardımcı olursanız sevinirim.

Yapamıyorsa fortnite'dan falan devam edicem 😥
MCHOSE A5 Ultra'yla drag click yaparken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz:

1. Debounce Time: Debounce time ayarınız 0 olarak ayarlanmış. Bu genellikle iyidir, ancak bazı durumlarda çok düşük ayarlarla sorun yaşayabilirsiniz. Bunu 1 ms veya 2 ms yapmayı deneyin.

2. Lift-off Distance: "Low" olarak ayarlandığı için, bu ayarı denemek istemezseniz, değiştirmeye gerek yok. Ancak drag click yaparken farenin yüzeyle olan etkileşimi önemlidir; farklı bir yüzey deneyebilirsiniz.

3. Ayarları Gözden Geçirin:
- Sensor Performance: "Ripple" ile "Angle Snap" arasında farklılıklar olabilir. "Ripple" ayarını deneyerek daha fazla duyarlılık elde etmeye çalışabilirsiniz.
- Scroll Speed: "Continuous Scrolling" ayarınızda 3 olarak belirlenmiş. Bu doğru, ancak deneyimlerinize göre değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz.

4. Mouse Speed: Windows ayarlarında "Mouse Speed" 20 olarak belirlenmiş. Bu değeri biraz daha yüksek bir ayara çekmeyi deneyin. "Fast" seçeneklerine yaklaşmanız drag click için daha az gecikme sağlayabilir.

5. Oyun Modları:
- E-sports Mode: Bu mod açık olmalı. Eğer kapalıysa, performans kaybı yaşayabilirsiniz.
- Game Safe Mode: Bunu kapalı bırakmak iyi bir seçimdir.

6. Uygulama ve Ortam: Drag click yapmaya çalıştığınız yüzeyin (mousepad veya masa) uygun olduğuna emin olun. Yüzeyin yapısı, drag click performansınızı etkileyebilir.

7. Test Yapın: Yukarıdaki ayarları uyguladıktan sonra birkaç test yapın. Hangi ayarın en iyi sonucu verdiğini not edin.

Yukarıdaki adımları deneyin ve performansınızda bir iyileşme görüp görmediğinizi kontrol edin. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, belki de farklı bir farenin ayarlarına bakmayı düşünebilirsiniz.