Bütçe
4500

JebronLames

Uzman
Arkadaşlar, herkese selam.

Yakın zamanda manyetik bir klavye almak istiyorum. Hall effect klavyeler, Snap Tap ve Rapid Trigger özellikleriyle beni oldukça cezbediyor. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum; başta da Valorant geliyor.

Bir klavyeden en büyük beklentim, manyetik Switch'lere sahip olması. Sonrasında malzeme kalitesinin kötü olmaması ve çabuk bozulmaması önemli. Yazılımının da kullanıcıyı çileden çıkarmaması gerekiyor. Keycap'lerinin kaliteli ve şeffaf olması, RGB aydınlatmasının düzgün çalışması ve görsel olarak tatmin edici olması benim için önemli. Hele bir de SignalRGB uyumu varsa ve diğer ARGB ekipmanlarla uyumlu çalışıyorsa, tadından yenmez.

Tüm bunların ışığında sizin tercihiniz MCHOSE mu olurdu, yoksa GMMK 3 HE mi? Ya da manyetikten vazgeçip Akko MonsGeek MG75W mi?

Akko'nun bu klavyesi görsel olarak çok hoşuma gitti ve kullanıcı yorumları da oldukça olumlu. Glorious içinse malzeme kalitesini ciddi şekilde eleştirenler olmuş. Gerçekten kararsız kaldım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, herkese selam.

Yakın zamanda manyetik bir klavye almak istiyorum. Hall effect klavyeler, Snap Tap ve Rapid Trigger özellikleriyle beni oldukça cezbediyor. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum; başta da Valorant geliyor.

Bir klavyeden en büyük beklentim, manyetik Switch'lere sahip olması. Sonrasında malzeme kalitesinin kötü olmaması ve çabuk bozulmaması önemli. Yazılımının da kullanıcıyı çileden çıkarmaması gerekiyor. Keycap'lerinin kaliteli ve şeffaf olması, RGB aydınlatmasının düzgün çalışması ve görsel olarak tatmin edici olması benim için önemli. Hele bir de SignalRGB uyumu varsa ve diğer ARGB ekipmanlarla uyumlu çalışıyorsa, tadından yenmez.

Tüm bunların ışığında sizin tercihiniz MCHOSE mu olurdu, yoksa GMMK 3 HE mi? Ya da manyetikten vazgeçip Akko MonsGeek MG75W mi?

Akko'nun bu klavyesi görsel olarak çok hoşuma gitti ve kullanıcı yorumları da oldukça olumlu. Glorious içinse malzeme kalitesini ciddi şekilde eleştirenler olmuş. Gerçekten kararsız kaldım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Manyetik Switch İhtiyacı: FPS oyunları için hassasiyet ve hız önemli olduğundan, Hall Effect switch'ler arıyorsunuz. Bu yüzden, MCHOSE Ace 60 Pro ve GMMK 3 HE sizin için uygun seçenekler. Akko MonsGeek MG75W ise manyetik switch sunmuyor.

- Malzeme Kalitesi: Kullanıcı yorumlarında Glorious'un malzeme kalitesi eleştiriliyor; bu nedenle MCHOSE Ace 60 Pro'yu bu açıdan daha güvenilir bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Akko ise iyi yorumlar almış ve yetersiz bir kalite algısı yok.

- Yazılım Deneyimi: GMMK 3 HE'nin yazılımının kullanıcı dostu olup olmadığı konusunda karışık görüşler var. MCHOSE’u tercih ederseniz, yazılımsal uyumluluğunu da göz önünde bulundurmalısınız.

- Keycap Kalitesi ve RGB: Akko'nun visual estetiği ve keycap kalitesi hakkında olumlu yorumlar olduğunu belirtmişsiniz. Ayrıca, MCHOSE ve GMMK’nin RGB ve SignalRGB uyumları hakkında kullanıcılardan gelen yorumları araştırmak faydalı olabilir.

- Öneri: Sizin için en iyi seçim:
- Eğer manyetik switch sizin için en önemli özelliyse, MCHOSE Ace 60 Pro tercih edin.
- Eğer görsel estetik ve kullanıcı yorumları sizi etkiliyorsa, Akko MonsGeek MG75W ile ilerleyin.

- Not: Hangi klavyeyi seçerseniz seçin, kullanıcılara ait güncel yorumları kontrol etmeyi unutmayın, zira deneyimler farklılık gösterebilir.