Bütçe
3.000 TL

carlsbergg

Çalışkan
Selam, bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama her incelemede eksi olarak kasanın esnemesinden bahsedilmiş, bu bütçedeki muadillerine göre göze batan bir esnemesi falan mı var?

30 Mart 2025 tarihinde satın aldım. Son 2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı klavye girişindeki usb soketi yuvasının zamanla gevşemesi. Bu temassızlık yaratıyor.

Hafif bir esneme söz konusu olsa da diğer artılarıyla beraber göze hiç batmıyor. O kadar da olur diyorum.

30 Mart 2025 tarihinde satın aldım. Son 2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı klavye girişindeki USB soketi yuvasının zamanla gevşemesi. Bu temassızlık yaratıyor.

Hafif bir esneme söz konusu olsa da diğer artılarıyla beraber göze hiç batmıyor. O kadar da olur diyorum.

1 yıl kullandım hiç yaşamadım öyle sorunlar. Zaten kablosuz bir klavye, ışıkları da kapalı kullanıyordum genelde. Dolayısıyla ara sıra o portu kullanıyordum. Fakat her zaman kablolu şekilde kullananların bile öyle bir yorumu yoktu.

30 Mart 2025 tarihinde satın aldım. Son 2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı klavye girişindeki usb soketi yuvasının zamanla gevşemesi. Bu temassızlık yaratıyor.

Bende öyle düşünüyordum,artıları epey bir var diğer bu fiyattaki klavyelere göre.

1 yıl kullandım hiç yaşamadım öyle sorunlar. Zaten kablosuz bir klavye, ışıkları da kapalı kullanıyordum genelde. Dolayısıyla ara sıra o portu kullanıyordum. Fakat her zaman kablolu şekilde kullananların bile öyle bir yorumu yoktu.
Hocam ışıklar kapalı haldeyken kablosuz ne kadar götürüyor,şarj derdi çekmemek için kablolu kullanmayı düşünüyorum.

Birde benim bilgisayar ile modem birbirine çok yakın,dongle ile bağlantıda parazitlenme oluşur mu?

Bende öyle düşünüyordum, artıları epey bir var diğer bu fiyattaki klavyelere göre.

Hocam ışıklar kapalı haldeyken kablosuz ne kadar götürüyor, şarj derdi çekmemek için kablolu kullanmayı düşünüyorum.

Bir de benim bilgisayar ile modem birbirine çok yakın, dongle ile bağlantıda parazitlenme oluşur mu?

Modem yakınsa sorun olma ihtimali var evet. Net hatırlamasam da ışık kapalı minimum 1 ay diyeyim, ben daha da fazla kullanmıştım.

Sen kablosuz kullanıyor olabilirsin. Gecikme yaşamamak için kablolu kullanıyorum ve oyun oynarken çapraz tutuyorum klavyeyi. Belkide kullanıcı hatasıdır.

@deiinzz, klavyeler için yapılan testlerde kablosuzda gecikme değeri daha yüksek çıkıyor.

Bu klavye ayrıyeten mouselardaki gibi masaya koyulan bir dongle ile kullaniliyor. Ona rağmen kablosuz olarak 1ms, kablolu olarak 0.6ms gecikme sunuyor.

0.4ms in senin oynayışına etki ettiğini düşünüyorsan bir psikiyatriye başvur. Değindiğim konu da bu zaten, fark yokmuşcasına bir sayı. Ona bakarsan 8000 Hz de 1000 Hz'den 8 kat falan düşük ms sunması gerekiyor. Fakat ne sana ne oynanışına hiçbir fark da getirmiyor. Tamamen psikolojiye yatırım yapmak bu başka bir şey değil.