carlsbergg
Çalışkan
Selam, bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama her incelemede eksi olarak kasanın esnemesinden bahsedilmiş, bu bütçedeki muadillerine göre göze batan bir esnemesi falan mı var?
30 Mart 2025 tarihinde satın aldım. Son 2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı klavye girişindeki USB soketi yuvasının zamanla gevşemesi. Bu temassızlık yaratıyor.
Hafif bir esneme söz konusu olsa da diğer artılarıyla beraber göze hiç batmıyor. O kadar da olur diyorum.
Bende öyle düşünüyordum,artıları epey bir var diğer bu fiyattaki klavyelere göre.30 Mart 2025 tarihinde satın aldım. Son 2 aydır yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşadığım tek sıkıntı klavye girişindeki usb soketi yuvasının zamanla gevşemesi. Bu temassızlık yaratıyor.
Hafif bir esneme söz konusu olsa da diğer artılarıyla beraber göze hiç batmıyor. O kadar da olur diyorum.
Hocam ışıklar kapalı haldeyken kablosuz ne kadar götürüyor,şarj derdi çekmemek için kablolu kullanmayı düşünüyorum.1 yıl kullandım hiç yaşamadım öyle sorunlar. Zaten kablosuz bir klavye, ışıkları da kapalı kullanıyordum genelde. Dolayısıyla ara sıra o portu kullanıyordum. Fakat her zaman kablolu şekilde kullananların bile öyle bir yorumu yoktu.
Birde benim bilgisayar ile modem birbirine çok yakın,dongle ile bağlantıda parazitlenme oluşur mu?1 yıl kullandım hiç yaşamadım öyle sorunlar. Zaten kablosuz bir klavye, ışıkları da kapalı kullanıyordum genelde. Dolayısıyla ara sıra o portu kullanıyordum. Fakat her zaman kablolu şekilde kullananların bile öyle bir yorumu yoktu.
Bende öyle düşünüyordum, artıları epey bir var diğer bu fiyattaki klavyelere göre.
Hocam ışıklar kapalı haldeyken kablosuz ne kadar götürüyor, şarj derdi çekmemek için kablolu kullanmayı düşünüyorum.
Bir de benim bilgisayar ile modem birbirine çok yakın, dongle ile bağlantıda parazitlenme oluşur mu?
Sen kablosuz kullanıyor olabilirsin. Gecikme yaşamamak için kablolu kullanıyorum ve oyun oynarken çapraz tutuyorum klavyeyi. Belkide kullanıcı hatasıdır.1 yıl kullandım hiç yaşamadım öyle sorunlar. Zaten kablosuz bir klavye, ışıkları da kapalı kullanıyordum genelde. Dolayısıyla ara sıra o portu kullanıyordum. Fakat her zaman kablolu şekilde kullananların bile öyle bir yorumu yoktu.
Sen kablosuz kullanıyor olabilirsin. Gecikme yaşamamak için kablolu kullanıyorum ve oyun oynarken çapraz tutuyorum klavyeyi. Belkide kullanıcı hatasıdır.
Kabloluya nazaran gecikme olur. Hissedilir veya hissedilmez orası tartışılır.Gecikme devri yok artık. Yan kullandığından olabilir, kablolu kullananlardan da öyle bir yorum almadım çünkü. İlk defa duydum.
@deiinzz, klavyeler için yapılan testlerde kablosuzda gecikme değeri daha yüksek çıkıyor.
Bu klavye ayrıyeten mouselardaki gibi masaya koyulan bir dongle ile kullaniliyor. Ona rağmen kablosuz olarak 1ms, kablolu olarak 0.6ms gecikme sunuyor.