CQBB Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 549 Beğeniler 288 Yer İstanbul 7 Nisan 2026 #1 'Windows 11 LTSC'de tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor' konusundaki mesaj 6 Nisan 2026 Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir. Sorun bitiyorsa klavye arızalıdır. Tak çıkart test yap. Ekte bulunan konuya istinaden maalesef G75 Pro ile oyuniçi veya masaüstü ya da herhangi ekrandayken sorun yaşıyorum. Ne önerirsiniz?
'Windows 11 LTSC'de tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor' konusundaki mesaj 6 Nisan 2026 Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir. Sorun bitiyorsa klavye arızalıdır. Tak çıkart test yap. Ekte bulunan konuya istinaden maalesef G75 Pro ile oyuniçi veya masaüstü ya da herhangi ekrandayken sorun yaşıyorum. Ne önerirsiniz?
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 7 Nisan 2026 #2 CQBB dedi: 'Windows 11 LTSC'de tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor' konusundaki mesaj 6 Nisan 2026 Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir. Sorun bitiyorsa klavye arızalıdır. Tak çıkart test yap. Ekte bulunan konuya istinaden maalesef G75 Pro ile oyuniçi veya masaüstü ya da herhangi ekrandayken sorun yaşıyorum. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bunda da aynı sorun mu var benzer mi?
CQBB dedi: 'Windows 11 LTSC'de tab tuşuna basınca masaüstüne atıyor' konusundaki mesaj 6 Nisan 2026 Klavye USB'sini çıkar sadece mouse ile oyuna gir. Sorun bitiyorsa klavye arızalıdır. Tak çıkart test yap. Ekte bulunan konuya istinaden maalesef G75 Pro ile oyuniçi veya masaüstü ya da herhangi ekrandayken sorun yaşıyorum. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bunda da aynı sorun mu var benzer mi?
Colonell Uzman Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 482 Çözümler 3 Beğeniler 149 7 Nisan 2026 #3 Benimki bazen fazla basıyor harflere veya algılamıyor kabloya bağladığımda düzeliyor.
KS KS CQBB Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 549 Beğeniler 288 Yer İstanbul 7 Nisan 2026 #4 SpeedBeast34 dedi: Bunda da aynı sorun mu var benzer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu klavye için açıldı. Colonell dedi: Benimki bazen fazla basıyor harflere veya algılamıyor kabloya bağladığımda düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben hep kabloda kullanırım
SpeedBeast34 dedi: Bunda da aynı sorun mu var benzer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu klavye için açıldı. Colonell dedi: Benimki bazen fazla basıyor harflere veya algılamıyor kabloya bağladığımda düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben hep kabloda kullanırım
Hellmonger Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 442 7 Nisan 2026 #5 Garantisi yok mu?
KS KS CQBB Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 549 Beğeniler 288 Yer İstanbul 7 Nisan 2026 #6 Hellmonger dedi: Garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var hocam Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım için 2 yıl garantisi var mış. Firmayla iletişime geçtim. Dönüş bekliyorum.
Hellmonger dedi: Garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var hocam Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım için 2 yıl garantisi var mış. Firmayla iletişime geçtim. Dönüş bekliyorum.
Hellmonger Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 442 7 Nisan 2026 #7 CQBB dedi: Var hocam Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım için 2 yıl garantisi var mış. Firmayla iletişime geçtim. Dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı bu çoğu üründe birebir değişim garantisi yazıyorlar. Bu da size bir deneyim olur. Uğraşmaya gerek yok.
CQBB dedi: Var hocam Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım için 2 yıl garantisi var mış. Firmayla iletişime geçtim. Dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı bu çoğu üründe birebir değişim garantisi yazıyorlar. Bu da size bir deneyim olur. Uğraşmaya gerek yok.