Bugün oyun oynarken fark ettim. W ile D'ye bastığımda sadece W çalışıyor. D tuşu çalışıyor ve herhangi bir tuş ile denediğimde de D ile birlikte çalışıyor, W hariç. Aynı sorun E ve F kombinasyonu için de geçerli. Ne yapmalıyım?
Sorununuz Anti-Ghosting özelliğinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Öncelikle FN+ESC kombinasyonu ile klavye yazılımını fabrika ayarlarına döndürün. Ardından keyboard tester ile durumu kontrol edin. Sorun oyundan mı yoksa farklı bir durumdan mı kaynaklı, öğrenelim.
Eğer sorun devam ederse, kablolu-kablosuz bağlantılarda test gerçekleştirin ve arayüz ayarlarınızın görselini iletin.
Sorununuz Anti-Ghosting özelliğinden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Öncelikle FN+ESC kombinasyonu ile klavye yazılımını fabrika ayarlarına döndürün. Ardından keyboard tester ile durumu kontrol edin. Sorun oyundan mı yoksa farklı bir durumdan mı kaynaklı, öğrenelim.
Eğer sorun devam ederse, kablolu-kablosuz bağlantılarda test gerçekleştirin ve arayüz ayarlarınızın görselini iletin.
Maalesef değişen olmadı. Cumartesi günü çok çok az su denk gelmişti ondan kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama tuşlar çalışıyor ve aynı tuş farklı kombinasyonda çalışıyor dün akşam sıkıntı yoktu. @10710
Maalesef değişen olmadı. Cumartesi günü çok çok az su denk gelmişti ondan kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama tuşlar çalışıyor ve aynı tuş farklı kombinasyonda çalışıyor dün akşam sıkıntı yoktu.
Çok az dediğiniz su eğer temizlenmediyse, oksitlenme başlamış olabilir. Ben olsam içini temizleyip durumuna göre dediğiniz tuşlardaki switchleri değiştirirdim. İki adet yedek çıkması lazım.
Çok az dediğiniz su eğer temizlenmediyse, oksitlenme başlamış olabilir. Ben olsam içini temizleyip durumuna göre dediğiniz tuşlardaki switchleri değiştirirdim. İki adet yedek çıkması lazım.