CyHaN_Atalay

Uzman
İyi sosyaller. Zaten çoğu mouse Paw modellerini falan kullanıyor. MCHOSE'nin bu modeli için de öyle. Lakin bu safer MCU olarak Realtek marka kullanan MCHOSE K7 Ultra diye model ile karşılaştım. Bu baya kritik nokta. Bu MCU daha genel kullanılan Nordic markalı MCU'lar gibi iyi midir?

Ürün linki: https://wraithesports.com/products/mchose-k7-ultra-wireless-mouse

Çeşitli forumlarda MCHOSE öven çok kaliteli hesap gördüm ama diğer yandan da olumsuz eleştiren kaliteli hesaplarda gördüm. Sizce MCHOSE markalı mouse'lar alınır mı?

Bu iyidir. Bekleyin derim.

Bildirim gelmedi veya geldiyse de fark etmedim, kusura bakmayın. Şu Rawn model mouse'lar o kadar övülmüyordu aslında, yani TR'ye tam olarak yeni gelmedi diye hatırlıyorum. Yani çokta eski de değil lakin yine de çok aniden önerilmeye başlandı. Bunun nedeni nedir? Birde bende Lamzu Thorn 4k var ve 52 gram ağırlığında. Biraz daha ağır bir mouse bakıyorum. Belki biraz daha aim dengeler diye. Bu MCHOSE modeli de mesela 59g imiş. Ona göre önerileniz var mıdır? @ircoas @xsharke

Bildirim gelmedi veya geldiyse de fark etmedim, kusura bakmayın. Şu Rawn model mouse'lar o kadar övülmüyordu aslında, yani TR'ye tam olarak yeni gelmedi diye hatırlıyorum. Yani çokta eski de değil lakin yine de çok aniden önerilmeye başlandı. Bunun nedeni nedir? Birde bende Lamzu Thorn 4k var ve 52 gram ağırlığında. Biraz daha ağır bir mouse bakıyorum. Belki biraz daha aim dengeler diye. Bu MCHOSE modeli de mesela 59g imiş. Ona göre önerileniz var mıdır? @ircoas @xsharke
RAWM'larin neden sonradan onerildigi hakkinda pek bilgim yok ancak butcenin en iyisi attigim diye biliyorum.

Şu Rawn model mouse'lar o kadar övülmüyordu aslında, yani TR'ye tam olarak yeni gelmedi diye hatırlıyorum. Yani çokta eski de değil lakin yine de çok aniden önerilmeye başlandı. Bunun nedeni nedir?

Uygun fiyata güzel modeller sunuyorlar sebebi bu.

Uygun fiyata güzel modeller sunuyorlar sebebi bu.

Yani scyrox V8 ile rawn arasında sanırsam neredeyse hiç fark yoktu. Yani aynı sensörü falan kullanıyorlar acaba mcu mu farklı? Ben sadece 52 Gram'dan biraz daha ağır mouse istiyorum. Şu anki farenin ağırlığı da iyi lakin 2 yıldır kullanıyorumdur herhalde. Asıl nedenim başka bir marka denemek ayrıyeten almışken biraz daha ağır alayım diyorum. Bir de bu rawn modelinin mavi renginde "eli serin tutan" kaplamaya mı sahip acaba? Özellikle şu mavi rengi... Sizin bir fikriniz var mı?